Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Δύσκολες ώρες

Μάντσεστερ: Η μητέρα της 8χρονης Saffie Roussos έμαθε για το θάνατο της κόρης της

Η μητέρα του νεότερου θύματος της επίθεσης στο Μάντσεστερ δεν ήξερε έως σήμερα για το θάνατο της μικρής της κόρης. Η Lisa Roussos χρειάστηκε να κάνει δύο εγχειρήσεις μετά την επίθεση, ενώ σε διαφορετικό νοσοκομείο νοσηλευόταν η μεγαλύτερη κόρη της, Aslee Bromwich, που τραυματίστηκε επίσης στην επίθεση.

Ο Mike Swanny, φίλος της οικογένειας ο οποίος εκτελεί χρέη εκπροσώπου της, αποκάλυψε ότι η ζωή της μητέρας της μικρής έχει διαφύγει τον κίνδυνο, δε χρειάζεται πλέον τη μηχανή υποστήριξη και ότι έχει αποκτήσει πλήρως τις αισθήσεις της. Πρόσθεσε επίσης πως η Lisa γνωρίζει, πλέον, για το θάνατο της κόρης της Saffie.

«Τα νέα σχετικά με την αποφυγή του κινδύνου της Lisa είναι πολύ ευχάριστα. Ήταν σε κρίσιμη κατάσταση στην αρχή, αλλά το Σάββατο της αφαιρέθηκε η μηχανική υποστήριξη και την Κυριακή ήταν σε θέση να μιλήσει» και συμπληρώνει «γνωρίζει την κατάσταση με την Saffie. Είναι ακόμα στο νοσοκομείο, αλλά κινεί τα πόδια της, κάτι που είναι φανταστικό», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην άλλη κόρη της οικογενείας, η οποία νοσηλευόταν και αυτή σε άλλο νοσοκομείο.

«Η Ashlee είναι εξαιρετικά καλά, μεταφέρθηκε σε διαφορετικό νοσοκομείο με πληγές, αλλά από ότι φαίνεται θα μπορέσει να βγει την Τετάρτη» και κατέληξε αναφερόμενος στον πατέρας της οικογένειας.

«Ο Andrew ήταν τόσο δυνατός, δεν ήθελε να θρηνήσει μέχρι να μάθει ότι η σύζυγός του είναι εντάξει».

Την ίδια ώρα οι πολίτες αντιδρούν με το δικό τους τρόπο, αφήνοντας λουλούδια και μπαλόνια έξω από το κατάστημα της οικογένειας που διευθύνεται από τον πατέρα.

Πληροφορίες: Daily Mail
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.