Μάντσεστερ: Οργή κατά Γκλέιζερ κι επεισόδια πριν το ματς με τη Λίβερπουλ

Μάντσεστερ: Οργή κατά Γκλέιζερ κι επεισόδια πριν το ματς με τη Λίβερπουλ

Καζάνι που βράζει μοιάζει η… κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ στην Αγγλια, πριν το ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ που συγκρούονται απόψε (22.00) στο Ολντ Τράφορντ.

Εκατοντάδες οπαδοί της Γιουνάιτεντ συγκεντρώθηκαν στην πορεία διαμαρτυρίας κατά της διοίκησης των αδελφων Γκλέιζερ, των Αμερικανών ιδιοκτητών του συλλόγου, καθώς η ομάδα παραπαίει τα τελευταία χρόνια ενώ ξεκίνησε με δυο ήττες το φετινό πρωτάθλημα γνωρίζοντας μάλιστα τον διασυρμό την προηγούμενη αγωνιστική από την Μπρέντφορντ με 4-0, έχοντας δεχθεί όλα τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Η οργή των οπαδών ξεχειλίζει από το χάλι της ομάδας και τα έκτροπα στη σημερινή συγκέντρωση  ήταν αναπόφευκτα, με συνθήματα θανάτου κατά των διοικούντων, μικροσυμπλοκές με τις Αρχές και ρίψη αντικειμένων σε πούλμαν, λίγη ώρα πριν το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Το σκηνικό προμηνυόταν επεισοδιακό, αφού οι οπαδοί των “κόκκινων διαβόλων” είχαν προαναγγείλει συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά των Γκλέιζερ.

Εκατοντάδες οπαδοί  έξω από το «Ολντ Τράφορντ» άρχισαν από νωρίς τα συνθήματα «Glazers Out», τα οποία προοδευτικά εξελίχθηκαν σε συνθήματα θανάτου για τους Τζόελ και Μάλκολμ Γκλέιζερ, κρατώντας πανό που τους εμφανίζουν ως κλόουν.

Τα έκτροπα επεκτάθηκαν στον δρόμο, όπου μερίδα του πλήθους έσπασαν τον μεταλλικό φράχτη, πριν επέμβουν οι Αρχές για να εμποδίσουν περισσότερους να περάσουν προς το γήπεδο.

Λίγο νωρίτερα, αρκετοί πέταξαν ποτήρια μπύρας σε ένα πούλμαν που πίστευαν πως μετέφερε την αποστολή της Λίβερπουλ, φωνάζοντας «δολοφόνοι».

Αυτό πάντως που ανησυχεί είναι η αντίδραση των οπαδών σε περίπτωση που η ομάδα τους δεχτεί γκολ από τη Λίβερπουλ…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter