Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε προσφυγή στο CAS κατά της απόφασης της UEFA για τον διετή αποκλεισμό της

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε προσφυγή στο CAS κατά της απόφασης της UEFA για τον διετή αποκλεισμό της

Σήμερα (26/2) το πρωί η Μάντσεστερ Σίτι κατέθεσε την προσφυγή της στο CAS κατά της απόφασης της UEFA για διετή αποκλεισμό της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για παραβιάσεις του Financial Fair Play (FFP).

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ η υπερασπιστική γραμμή της Σίτι έχει στηριχθεί στο ότι όλες οι κατηγορίες που της έχει χρεώσει το Σώμα Οικονομικού Ελέγχου της UEFA, είναι ψευδείς.

«Το πιο σημαντικό που έχουμε και θέλουμε να πούμε είναι πως όλες οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Δεν είναι τίποτα αλήθεια. Οι οπαδοί μας μπορούν να είναι σίγουροι για δυο πράγματα. Το ένα είναι ότι οι κατηγορίες που μας προσάπτουν είναι ψευδείς. Το άλλο είναι ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το αποδείξουμε. Νιώθουμε τη στήριξη του κόσμου μας και δεν θα τους απογοητεύσουμε. Ο ιδιοκτήτης δεν έχει βάλει χρήματα στο κλαμπ με παράτυπο τρόπο» δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Φεράν Σοριάνο, λίγο μετά την κατάθεση της προσφυγής στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης και πρόσθεσε: «Είμαστε ένας κερδοφόρος οργανισμός, δεν έχουμε χρέη, οι λογαριασμοί μας έχουν ελεγχθεί πολλές φορές, από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες. Είμαστε πεντακάθαροι σε όλα…».

Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, οι «Πολίτες» θα περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι για την τελική έκβαση της υπόθεσης…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter