Μάντσεστερ Σίτι: Προφυλακιστέος ο Μεντί για τις κατηγορίες βιασμού

Μάντσεστερ Σίτι: Προφυλακιστέος ο Μεντί για τις κατηγορίες βιασμού

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο διεθνής Γάλλος αμυντικός Μπέντζαμιν Μεντί κι έτσι θα θα παραμείνει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για δύο εβδομάδες, μετά την απολογία του σχετικά με τις κατηγορίες για τέσσερις βιασμούς και μία σεξουαλική παρενόχληση!

Την απόφαση πήρε σήμερα (27/8) το δικαστήριο του Τσέστερ στο οποίο απολογήθηκε. Οι δικηγόροι του Γάλλου ζήτησαν να αφεθεί ελεύθερος, προσωρινά, με εγγύηση, αλλά το δικαστήριο τον έκρινε προφυλακιστέο για τις επόμενες δυο εβδομάδες μέχρι να παρουσιαστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ο 27χρονος αριστερός μπακ κατηγορείται για τρεις υποθέσεις βιασμού που έλαβαν χώρα τον Οκτώβριο του 2020 στο σπίτι του στο Πρέστμπερι του Τσέσαϊερ.

Επιπρόσθετα, κατηγορείται και για σεξουαλική παρενόχληση γυναίκας επίσης στο σπίτι του στις αρχές Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους. Τέλος, είναι αντιμέτωπος για άλλη μια κατηγορία για βιασμό τον τρέχοντα μήνα, επίσης στην οικία του. Οι κατηγορίες αφορούν τρεις διαφορετικές καταγγέλλουσες.

Ο Γάλλος κατηγορείται επίσης για παραβίαση των όρων εγγύησής του τον Αύγουστο, σύμφωνα με τον ακροατήριο του δικαστηρίου, ο οποίος ανέφερε ότι μετά την αποφυλάκισή του στις 26 Ιουλίου φέτος «έσπασε» έναν όρο που του είχε τεθεί, καθώς είχε περισσότερα από τέσσερα άτομα στο σπίτι του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter