Μαντσίνι: «Πρέπει να βάλουμε ένα τρόπαιο στη βιτρίνα μας»

Μαντσίνι: «Πρέπει να βάλουμε ένα τρόπαιο στη βιτρίνα μας»

Ο τεχνικός της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ελλάδα αναφέρθηκε στο μεγάλο του στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ενός τροπαίου.

Ο Μαντσίνι ρωτήθηκε για τις σκέψεις του για το Μουντιάλ και είπε: «Τώρα κοιτάω το Euro, το Μουντιάλ θα το δούμε μετά. Θέλουμε να βάλουμε ένα τρόπαιο στη βιτρίνα μας. Λείπει αρκετό καιρό κάτι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των Ιταλών:

Για το αν περίμενε πως θα πετύχει όσα πέτυχε στο διάστημα της παρουσίας του στο πάγκο της Ιταλίας: «Πρέπει πρώτα να κερδίσουμε αύριο. Δεν πίστευα μετά από 15 μήνες ότι θα φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Ποτέ δεν είχαμε τεράστιες δυσκολίες εκτός από τα 2-3 πρώτα ματς. Μετά έγινε ένα πολύ καλό γκρουπ και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά».

Για τις σκέψεις του για το παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας: «Η μοναδική μου αμφιβολία είναι αν θα παίξει ο Μπερναντέρσκι ή ο Μπαρέλα».

Για την ελληνική ομάδα: «Πιστεύω ότι οι αλλαγές της Ελλάδας μας φέρνουν απέναντι σε πιθανές εκπλήξεις. Είναι σημαντικό που θα λείπουν κάποιοι παίκτες γιατί δεν ξέρουμε τι πλάνο θα ακολουθήσουμε».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter