Μαντζουράνης για Π. Κόκκαλη: Από τους λίγους υποψήφιους που ασχολείται, μιλάει και επιχειρηματολογεί

Μαντζουράνης για Π. Κόκκαλη:  Από τους λίγους υποψήφιους που ασχολείται, μιλάει και επιχειρηματολογεί

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι ο πιο αξιόπιστος να αντισταθεί σε αυτήν τη επέλαση των ακροδεξιών στοιχείων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, και να αντισταθεί νικηφόρα. Γιατί με τη συγκρότηση της Προοδευτικής Συμμαχίας και τις πρωτοβουλίες του Αλέξη Τσίπρα, καθίσταται η μόνη υπαρκτή δυνατότητα ανασυγκρότησης της μεγάλης δημοκρατικής, προοδευτικής παράταξης, που έρχεται από το ιστορικό παρελθόν και υπόσχεται ένα δημοκρατικό μέλλον» επισήμανε ο δικηγόρος και μέλος της Εκλογικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μαντζουράνης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στην Αθήνα, από υποστηρικτές του υποψήφιου ευρωβουλευτή Πέτρου Κόκκαλη. 

Ο Γιάννης Μαντζουράνης αναφέρθηκε παράλληλα και στον Πέτρο Κόκκαλη ως «έναν από τους λίγους υποψήφιους ευρωβουλευτές που ασχολείται, μιλάει και επιχειρηματολογεί για τα τέσσερα μεγάλα θέματα που αποτελούν τα διακυβεύματα των ευρωεκλογών: το περιβάλλον, την ενέργεια, την κοινωνική Ευρώπη και το μεταναστευτικό».

Ο Πέτρος Κόκκαλης με τη σειρά του ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ότι «η Αριστερά προχωρούσε και κέρδιζε νικηφόρα όταν “άνοιγε” στον λαό…».

Αναλυτικά και εκτός από τις αναφορές του στον κίνδυνο της κλιματικής αλλαγής, ο Πέτρος Κόκκαλης είπε και αυτά: «Η Αριστερά προχωρούσε και κέρδιζε νικηφόρα όταν “ άνοιγε” στον λαό και τον έπαιρνε στον “κόρφο” της, η Αριστερά του ΕΑΜ, η Αριστερά της ΕΔΑ, η μεγάλη κοινωνική αλλαγή της δεκαετίας του ’80, ο Γενάρης του 2015, και κέρδιζε όχι μόνον όταν “ άνοιγε”. “ Άνοιγε” η Αριστερά όταν είχε την πρωτοβουλία στην πρωτοπορία», για να συμπληρώσει, «πρέπει να καταλάβουμε ότι εμείς είμαστε οι φορείς ενός νέου, γενναίου και πιο δίκαιου κόσμου».

Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης, ο βουλευτής Νίκος Τόσκας, το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας, ο εκδότης Ηλίας Λιβάνης, ο πρόεδρος του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων Νίκος Χατζόπουλος.

Μυστικά & Documento

28/11/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter