Μαντζουράνης: Το σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει μόνο τη σχέση κυβέρνησης – ΜΜΕ

Μαντζουράνης: Το σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει μόνο τη σχέση κυβέρνησης – ΜΜΕ

Το σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ δεν στρέφεται κατά των δημσιογράφων, αλλά κατά της αδιαφανούς καμπάνιας της κυβέρνησης για τον κορονοϊό. Αυτό επεσήμανε σήμερα ο Γιάννης Μαντζουράνης δικηγόρος και μέλος της Εκλογικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6.

Ο Γ.Μαντζουράνης τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία και δυστυχώς και το ΚΙΝΑΛ κατασκεύασαν μια άλλη οπτική για το σποτάκι, το οποίο δεν αναφέρεται σε δημοσιογράφους, αλλά στην ανάρμοστη σχέση κυβέρνησης και ιδιοκτητών ΜΜΕ. Οι δημοσιογράφοι είναι εργάτες του πνεύματος και δεν έχουν σχέση με τους ιδιοκτήτες, διευκρίνισε.

Κατήγγειλε ακόμα το γεγονός ότι η κυβέρνηση κάλεσε μόνο μια εταιρία για να αναλάβει το έργο της καμπάνιας που χωρίς να δώσει λόγο σε κανέναν μοίρασε τα λεφτά. Πρόεσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν δίνει στη δημοσιότητα τα ονόματα και τα ποσά, επειδή οι ωφελούμενοι θα αρχίσουν να τρώγονται μεταξύ τους.

Άν ήθελε ο κ. Μητσοτάκης αγιογραφίες, να πλήρωνε από τα δικά του λεφτά και όχι του ελληνικού λαού, τόνισε. Τα ελληνικά ΜΜΕ χειαζόταν ενίσχη, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο, κατέληξε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter