Μαντζουράνης για αθώωση Κρέτσου: Δικαίωση για τη σύγκρουση με τα μεγάλα συμφέροντα

Μαντζουράνης για αθώωση Κρέτσου: Δικαίωση για τη σύγκρουση με τα μεγάλα συμφέροντα

Την πανηγυρική αθώωση του πρώην υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Λευτέρη Κρέτσου από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών σχετικά με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες σχολίασε με δήλωσή του ο συνήγορος υπεράσπισης πρώην υφυπουργού, ο γνωστός δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης.

Όπως τόνισε ο Γ. Μαντζουράνης η «απόφαση του δικαστηρίου δικαιώνει τόσο τους κατηγορούμενους, όσο και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που συγκρούστηκε με μεγάλα κατεστημένα συμφέροντα προς όφελος της κοινωνίας» ενώ έκανε λόγο για «νίκη της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας».

Διαβάστε σχετικά: Κατέρρευσε η σκευωρία – Ομόφωνα αθώος ο Κρέτσος για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του Γ. Μαντζουράνη:

Η δίωξη του Λευτέρη Κρέτσου και των μελών της επιτροπής αξιολόγησης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες αποτέλεσε μια προσπάθεια:

Πρώτον, καθεστωτικής αντεκδίκησης εναντίον όσων τόλμησαν να βάλουν μετά από δεκαετίες και με όρους διαφάνειας τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο και να υποχρεώσουν τους ολιγάρχες της ενημέρωσης να πληρώσουν για τη χρήση δημόσιων συχνοτήτων.

Και δεύτερον, προειδοποίησης ότι όποιος αγγίζει τους ανέγγιχτους θα υποστεί τα επίχειρα.

Η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου δικαιώνει τόσο τους κατηγορούμενους, όσο και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που συγκρούστηκε με μεγάλα κατεστημένα συμφέροντα προς όφελος της κοινωνίας. Είναι από την άποψη αυτή μια νίκη της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας.

 

Μυστικά & Documento

26/11/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter