Μαντζουράνης για αθώωση Τουλουπάκη: Ηχηρό ράπισμα στους ανέγγιχτους που κατασκεύασαν τη θεωρία της σκευωρίας

Μαντζουράνης για αθώωση Τουλουπάκη: Ηχηρό ράπισμα στους ανέγγιχτους που κατασκεύασαν τη θεωρία της σκευωρίας

Ως «ηχηρό ράπισμα« απέναντι τους «ανέγγιχτους» δηλαδή τους ισχυρούς της οικονομίας και της πολιτικής» που κατασκεύασαν τη θεωρίας της σκευωρίας, χαρακτηρίζει την αθωωτική απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για την εισαγγελέα Ελένη Τουλουπάκη, ένας εκ των συνηγόρων της ο γνωστός δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης. Όπως αναφέρει «το προμελετημένο σχέδιο σε βάρος εισαγγελέων και δημοσιογράφων» κατέρρευσε με πάταγο.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του Γιάννη Μαντζουράνη:

Η αθώωση της κ. Ελένης Τουλουπάκη αποτελεί ένα ηχηρό ράπισμα στους «ανέγγιχτους», δηλαδή τους ισχυρούς της οικονομίας και πολιτικής, που σχεδίασαν και κατασκεύασαν την γνωστή «θεωρία της σκευωρίας» σε βάρος τoυς, με σκοπό την υποταγή των έντιμων εισαγγελέων και δικαστών στις εντολές τους.

Όσοι θεωρούν ότι είναι υπεράνω υποψίας, κριτικής και εντέλει των νόμων σήμερα ηττήθηκαν, αφού το προμελετημένο σχέδιό τους σε βάρος εισαγγελέων και δημοσιογράφων κατέρρευσε με πάταγο μπρος στην αλήθεια μιας έντιμης και γενναίας εισαγγελικής λειτουργού, η οποία έπραξε το καθήκον της στο ακέραιο κατά τη διερεύνηση του σκανδάλου Novartis, που οι διώκτες της επιδίωξαν και δυστυχώς πέτυχαν να μείνει αδιερεύνητο και στο βαθύ σκοτάδι της διαπλοκής.

Ωστόσο, η Ελληνική Δικαιοσύνη, όταν είναι ανεξάρτητη και ελεύθερη, με τις αποφάσεις της προσφέρει στους πολίτες παραδείγματα προς μίμηση και έτσι ενισχύει το κράτος δικαίου και το δημοκρατικό πολίτευμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter