Μαντζουράνης στο Ειδικό Δικαστήριο: Η ΝΔ έσπευσε να υιοθετήσει τα ψεύδη της γραμματέως Καλογρίτσα

Μαντζουράνης στο Ειδικό Δικαστήριο: Η ΝΔ έσπευσε να υιοθετήσει τα ψεύδη της γραμματέως Καλογρίτσα

Λάβρος κατά της ΝΔ εμφανίστηκε σε δήλωσή του ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του Νίκου Παππά και ειδικότερα ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης, σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ διαστρεβλώνοντας την τοποθέτηση της εισαγγελέως του Ειδικού Δικαστηρίου, αλλά και για το γεγονός ότι έσπευσε να υιοθετήσει όσα κατέθεσε στο Ειδικό Δικαστήριο η γραμματέας του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα. Ένα πρόσωπο σε βάρος της οποίας κατέθεσε μήνυση ο Νίκος Παππάς.

Δείτε επίσης: Εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου: Διαστρεβλώθηκαν τα λεγόμενά μου για τη γραμματέα Καλογρίτσα

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Μαντζουράνης, «ορθώς η κυρία εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να διαβιβαστούν στον αρμόδιο εισαγγελέα τα πρακτικά της δίκης για να ελεγχθούν τα μυθεύματα, που εμφανίστηκαν ως γεγονότα τα οποία συνέβησαν προ πολλών ετών και εισφέρονται στο δικαστήριο ως γεγονότα για να δημιουργήσουν ψευδείς, εσφαλμένες και συκοφαντικές εντυπώσεις σε βάρος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΣΥΡΙΖΑ».

«Η Ν.Δ. και όσα φιλικά προς αυτή Μέσα έσπευσαν να υιοθετήσουν τις ψευδείς τοποθετήσεις συγκεκριμένης μάρτυρος, νομίζω ότι σύντομα θα μετανιώσουν ακριβά για αυτή τη στάση τους» τόνισε ακόμη ο Γιάννης Μαντζουράνης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter