Μανωλάς: «Αν 11 παίκτες πουν το όνομα μου θα αποκλειστούν από την εθνική ομάδα;»

Μανωλάς: «Αν 11 παίκτες πουν το όνομα μου θα αποκλειστούν από την εθνική ομάδα;»

Ο Κώστας Μανωλάς δεν συμπεριλαμβάνεται στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας, από τον Ολλανδό τεχνικό Τζον Φαν’τ Σ και χθες βράδυ ο κεντρικός αμυντικός της Νάπολι μίλησε στο ΜΕΓΚΑ για την Εθνική και αναφέρθηκε στον τρόπο που έφυγε ο Δημήτρης Σιόβας από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Αγαπάω πολύ την Εθνική ομάδα. Ήμουν και είμαι τυχερός που ήμουν στις κλήσεις του Σάντος στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ήταν ένα Μουντιάλ πετυχημένο για την Εθνική ομάδα γιατί αποκλειστήκαμε άδικα στα πέναλτι. Από ‘κει και πέρα άρχισαν δύσκολες στιγμές στην Εθνική ομάδα μετά τη φυγή του κ. Σάντος. Είχαμε μία αποτυχημένη πορεία με τον κ. Ρανιέρι και μετά ήρθε ο κ. Σκίμπε που δεν πήγαν άσχημα τα πράγματα. Κάναμε 19 βαθμούς στον όμιλο και αποκλειστήκαμε σε ένα ματς που έλειπαν αρκετοί βασικοί», είπε ο Κώστας Μανωλάς και συνέχισε:

«Είμαι δυσαρεστημένος από τον τρόπο που έφυγε ο Σιόβας από την Εθνική. Ο Δημήτρης είχε πετύχει ένα νικητήριο γκολ και βγήκε και είπε τη γνώμη του. Μετά από αυτό σε ένα ραντεβού που είχε με τέσσερις από την Εθνική του ανακοίνωσαν ότι θα είναι εκτός ομάδας. Είμαι δυσαρεστημένος γιατί ανέφερε το όνομα το δικό μου και το όνομα του Σωκράτη απομακρύνθηκε από την Εθνική ομάδα. Αν το έκαναν αυτό 10-11 ποδοσφαιριστές θα έφευγαν όλοι;»

Στη συνέχεια διευκρίνισε: «Για να είμαι ειλικρινής ο προπονητής με είχε πάρει πριν ένα χρόνο ότι δεν θα με καλέσει γιατί ήθελε να δει νέα παιδιά. Από ‘κει και πέρα δεν έχω πάρει ξανά μέρος. Ο καθρέπτης του κάθε ποδοσφαιριστή είναι το γήπεδο. Τόσο εγώ, όσο και ο Σωκράτης και ο Σιόβας με όποιον προπονητή κι αν δουλέψαμε και σε όποια ομάδα παίξαμε ήμασταν βασικοί. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Απο εκεί και πέρα δεν παρακαλάω κανένα, επιλογές κάνει ο προπονητής, ο τεχνικός διευθυντής και η διοίκηση. Θα κριθούν από τα αποτελέσματα. Εγώ είμαι έτοιμος όποτε με καλέσουν»

Οσο για μια πιθανή επιστροφή του στην Ελλάδα, απάντησε: «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Έχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο και έχουμε συμφωνήσει να τελειώσω ως ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter