Μανώλης Καψής: Πολιτικός συντάκτης με …«κραγιόν» – Χυδαία επίθεση στη Ρένα Δούρου (Photos)

Μανώλης Καψής: Πολιτικός συντάκτης με …«κραγιόν» – Χυδαία επίθεση στη Ρένα Δούρου (Photos)

Μανώλης Καψής. Πολιτικός συντάκτης, τελευταίος διευθυντής ειδήσεων του Mega. Από παλιά όταν “τον έπνιγε το δίκιο (του)” με αγοραία φρασεολογία επιτίθετο μέσω Twitter. Χθες δεν άντεξε τις εικόνες που έβλεπε στη Μάνδρα και άρχισε το κράξιμο στη Ρένα Δούρου. Προφανώς όχι με πολιτικούς όρους.

Προφανώς όχι με επιχειρήματα. Τζάμπα τα δίδακτρα στη Σορβόνη και τη γαλλική παιδεία που πήρε στα νιάτα του! Εκτός αν παρασύρθηκε από τον οίστρο του Γρηγόρη Ψαριανού που κι αυτός έβαλε στο στόχαστρο του την κυρία Δούρου.

Διαβάστε την κατάπτυστη ανάρτηση του Μανώλη Καψή για τη Ρένα Δούρου:Η Ρενα θα μείνει όλο το βράδυ στην Μανδρα. Όσοι μπορούν να βοηθήσουν ας επικοινωνήσουν με την Περιφέρεια. Χρειάζεται τα βασικά. Κραγιόν, ρουζ, πούδρα και μέικ απ

Βεβαίως ο κ. Καψής έχει παρελθόν σε χυδαιότητες μέσω twitter. Δείτε τις φωτογραφίες από την αήθη επίθεση που εξαπέλυσε προ εξαετίας  κατά της Δήμητρας Γαλάνη και της Χαρούλας Αλεξίου. Ήταν η εποχή που κάθε βράδυ ξιφουλκούσε ως σχολιαστής του Mega εναντίον όποιου διαφωνούσε με τη μνημονιακή γραμμή και υπεράσπιζόταν το γελοίο αφήγημα ότι το κουλούρι χωρίς απόδειξη ήταν η αιτία του μνημονίου. 

Για την ιστορία να πούμε ότι μετά τις χυδαίες αναρτήσεις του αναγκάστηκε να τα μαζέψει με άρθρο του στο σάιτ του τότε διευθυντή ειδήσεων του Mega, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, aixmi.gr. Έκανε λόγο για “κάτι που είπε πάνω στα νεύρα του”, σαν τον Μπαρμπαρούση …τον αυθόρμητο! Δείτε τις φωτό από τα Tweets της εποχής και το κείμενο του κυρίου Καψή

“Μια απαραίτητη εξήγηση” 

 “Ok ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Υπερασπίζομαι με πάθος τις απόψεις μου, και ορισμένες φορές- μεσ’ στα νεύρα μου- ναι, έχω παρεκτραπεί. Το ομολογώ και κάνω την αυτοκριτική μου. Θα ήθελα, μάλιστα- αν μου δινόταν η ευκαιρία- να ζητήσω και συγνώμη από ορισμένους ανθρώπους –όπως η Χαρούλα Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη- για τους οποίους ξεπέρασα το όριο. Υπερασπίζομαι με πάθος τις απόψεις μου και γι αυτό έχω υποστεί- και υφίσταμαι- χυδαίες επιθέσεις από συγκεκριμένους ανθρώπους και ιδεολογικούς χώρους, όπως και απειλές για την σωματική μου ακεραιότητα. Τι για χούντες έχω ακούσει- εγώ και πολλοί άλλοι που δεν ακολουθήσαμε το ρεύμα- τι για εντολές από αφεντικά, τι για εγκληματικές απόψεις για τις οποίες θα κληθούμε να λογοδοτήσουμε, τι για λαϊκά δικαστήρια και άλλα πολλά… Αλλά αυτό δεν δικαιολογεί να κάνω το ίδιο, να χρησιμοποιήσω την ίδια φρασεολογία, τις ίδιες μεθόδους, όσο κι αν είμαι θυμωμένος και αγανακτισμένος. 

Πιστεύω ότι όλοι έχουμε δικαίωμα να έχουμε τις απόψεις μας και να τις υπερασπιζόμαστε όπως θέλουμε. Πιστεύω ότι όλοι μας μπορούμε να ψηφίζουμε και να προπαγανδίζουμε για τον Σύριζα τη ΝΔ ή ακόμα και την Χρυσή Αυγή, χωρίς να δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν. Γι αυτό και θέλω να κάνω την αυτοκριτική μου… Αφού είπα αυτά, να προσθέσω ότι θεωρώ έγκλημα την φοροδιαφυγή. Γιατί αυτά που δεν πληρώνουν είτε οι γιατροί είτε οι δικηγόρο είτε οι καλλιτέχνες… είναι τα χρήματα που λείπουν από το δημόσιο και αναγκάζεται η κυβέρνηση να κόβει τις συντάξεις. Όλοι αυτοί που δεν κόβουν αποδείξεις μας κλέβουν… και στην περίπτωση των καλλιτεχνών η ιστορία με τις εταιρίες είναι μια σκαστή υπόθεση φοροδιαφυγής.. Ούτε νόμιμο ούτε ηθικό. Απλά απαράδεκτο. Επίσης είναι πολύ ενοχλητικό- αυτή τη φορά προσέχω τις εκφράσεις μου- άνθρωποι που αποκαλύπτεται να κρύβουν τα εισοδήματα τους- και επιμένω ότι είναι αυτή ακριβώς η στάση παρά πολλών Ελλήνων που μας οδήγησε στην χρεοκοπία- να κουνάνε το χέρι στους υπολοίπους και να δίνουν μαθήματα. Και όταν, μάλιστα, αυτοί οι άνθρωποι επικαλούνται την Αριστερά, τότε είναι δυο φορές υποκριτές. Υποκριτές, όμως. Υποκριτές και φοροφυγάδες, όχι κάτι άλλο…” 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter