Μανώλης Κεφαλογιάννης: Ελέγχεται από την OLAF για απάτη, διαβάζει makeleio και Στέφανο Χίο

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Ελέγχεται από την OLAF για απάτη, διαβάζει makeleio και Στέφανο Χίο

Θαυμαστής του Στέφανου Χίου και της ιστοσελίδας makeleio φαίνεται ότι είναι ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης. 

Ο εκ νέου υποψήφιος της ΝΔ ο οποίος ελέγχεται όπως είχε αποκαλύψει το Documento και επιβεβαίωσε πριν από λίγες εβδομάδες και το www.neweurope.eu από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης, υιοθέτησε πλήρως σε ότι αφορά τον Αλέξη Τσίπρα και τον πατέρα του Παύλο. 

Δημοσιεύματα του makeleiou από το 2015

Ήταν 28 Ιανουαρίου 2015 όταν το makeleio παρέθετε ένα εκτενές δημοσίευμα για μία ανάρτηση από άλλο site το 2013 σύμφωνα με το οποίο ο πατέρας του κ. Τσίπρα ήταν «εκλεκτός εργολάβος της Χούντας» και έπαιρνε έργα με τις ευλογίες του Παττακού.

Δεν ήταν βέβαια και το μοναδικό δημοσίευμα του makeleiou, καθώς ακολούθησαν διάφορα πρωτοσέλιδα, τα οποία από ότι φαίνεται ενέπνευσαν τον κ. Κεφαλογιάννη.

Δυστυχώς όμως για τον κ. Κεφαλογιάννη και το Στέφανο Χίο υπάρχουν τα έγγραφα της Διοίκησης Χωροφυλακής Ηρακλείου Κρήτης, με ημερομηνία 28 Νοεμβρίου 1967, τα οποία αποκάλυψε η Εφημερίδα των Συντακτών με τα οποία περιγράφεται η δράση του Παύλου Τσίπρα, πατέρα του πρωθυπουργού, και του θείου του, Ηρακλή Τσίπρα σε παράνομη αντιδικτατορική οργάνωση.

Παρά τα επίσημα έγγραφα της χωροφυλακής ο κ. Κεφαλογιάννης ακόμη δεν μπήκε στον κόπο να ζητήσει τουλάχιστον ένα συγγνώμη για τα fake news που διέδωσε.

Τα ψεύδη στο Κοινοβούλιο

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο κ. Κεφαλογιάννης διαδίδει fake news. Το Documento είχε αποκαλύψει τα όσα δυσφημιστικά για τη χώρα μας ψεύδη είχε καταθέσει στην αρμόδια Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων στις 26 Σεπτεμβρίου 2017 ο Μαν. Κεφαλογιάννης στο πλαίσιο παροχής εξηγήσεων αναφορικά με την άρση της ασυλίας του. Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ είχε πει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο «(ο κυβερνητικός συνασπισμός στην Ελλάδα) ακολουθεί το μοτίβο των κομμουνιστικών κομμάτων από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι κομμουνιστές δεν άρπαξαν την εξουσία απευθείας. Συμμετείχαν σε κυβέρνηση συνεργασίας εντός της οποίας είχαν πάντα τον έλεγχο του υπουργείου Δικαιοσύνης και του υπουργείου Εσωτερικών (συμπεριλαμβανομένης της αστυνομίας και των μυστικών υπηρεσιών). Υπέβαλλαν μηνύσεις εναντίον των πολιτικών αντιπάλων τους, τους δυσφημούσαν και επιδίωκαν την προπαγάνδα, τη βία και την επιρροή». 

Στις εξηγήσεις του επιτίθονταν επίσης στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, τους οποίους παρουσιάζει σχεδόν ως δικτάτορες που έχουν καταλύσει κάθε έννοια δημοκρατίας, καθώς επίσης και τους εισαγγελικούς λειτουργούς που χειρίστηκαν την υπόθεση. Ξέχασε βέβαια να πει ο κ. Κεφαλογιάννης ότι οι καταγγελίες σε βάρος του προέρχονταν από πρώην συνεργάτες του και μάλλον αυτό θα έπρεπε να το προσέξει.

Διαβάστε επίσης: Μανώλης Κεφαλογιάννης- Αντικομμουνιστικό παραλήρημα και ασύστολα ψεύδη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter