Μανώλης Κεφαλογιάννης: Η offshore της γιαγιάς και ο μισθός της μοιρασιάς, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Η offshore της γιαγιάς και ο μισθός της μοιρασιάς, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Στο μικροσκόπιο των εισαγγελέων ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης. Τον ερευνούν ξανά για τη λίστα Λαγκάρντ, αλλά και για τις καταγγελίες του πιο στενού συνεργάτη του που τον εμφανίζει να απαλλοτριώνει το 60% της μισθοδοσίας υπαλλήλου του στο Ευρωκοινοβούλιο. Με… προκαταβολικό εξώδικο απαντά ο πρώην υπουργός της ΝΔ.

Μιχάλης Σάλλας: Η αποκαθήλωση του υπόλογου τραπεζίτη. Νέα στοιχεία για τις δυο κακουργηματικές διώξεις εις βάρος του. Δημοσιογράφοι και πολιτικοί τον παρηγόρησαν την εβδομάδα των προσωπικών του παθών.

Γαλλία: Από τον δικομματισμό στο άγνωστο εν μέσω πυροβολισμών. Σήμερα ο πρώτος γύρος των πιο αμφίρροπων προεδρικών εκλογών στο φόντο των σκανδάλων και της τρομοκρατίας.

Αποκάλυψη: Κόλπο γκρόσο από golden boys με υψηλές αποζημιώσεις. Καταγγελίες για τον Κ. Μποτόπουλο και το νομικό σύμβουλο του Συνεγγυητικού Κεφαλαίου.

Γιατί δανειστές και ΕΚΤ σφυρίζουν κλέφτικα για τα 25 δισεκατομμύρια που δικαιούται η Ελλάδα

ΝΔ: Γιατί ο Κυριάκος θυσίασε την Παπακώστα για χατίρι του Άδωνη. Ακροδεξιό τανγκό του προέδρου εν όψει της Εξεταστικής για την Υγεία.

Co-Media Dell’ Arte: Καλύτερα να χάσεις μάτι παρά να σε πούνε Κασιμάτη

Το ψυχολογικό προφίλ του ανθρώπου που κακοποιεί ζώα. Τι λένε οι ειδικοί.

Αλβανία: Πολιτική ζωή εξαρτημένη από την κάνναβη. Οι απέραντες χασισοφυτείες, τα εκατομμύρια, οι καταγγελίες για διαφθορά του κρατικού μηχανισμού και της πολιτικής ελίτ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter