Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο σφετεριστής του θρόνου του Γιάννη Λοβέρδου (Video)

Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο σφετεριστής του θρόνου του Γιάννη Λοβέρδου (Video)

Βεζίρης στη θέση του Βεζίρη θέλει να γίνει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης. Όχι μην μπερδεύεστε, δεν θέλει να γίνει πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αλλά διεκδικεί επάξια τον τίτλο του βασιλιά των fake news από τον Γιάννη Λοβέρδο.

Παρευρισκόμενος σε τηλεοπτικό πάνελ, ο κ. Κεφαλογιάννης υπέπεσε σε ένα φοβερό ατόπημα. Όντας σίγουρος – το πως ειλικρινά δεν το ξέρουμε – αποφάσισε να αναπαράγει ένα εξαιρετικά εξόφθαλμο fake news συνεχίζοντας να προσβάλει χωρίς όνειδος τον πατέρα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, θέλοντας να σταθεί στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, που γελοιοποιήθηκε πλήρως με τη στάση του στη βουλή, έβγαλε το κινητό του και έδειξε μια φωτογραφία η οποία έχει κυκλοφορήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό στο διαδίκτυο και έχει αποδειχτεί ότι η είδηση που τη συνοδεύει δεν είναι αληθής.

Ωστόσο ακόμα και αν δεν είχε διαβάσει τη διάψευση ο κύριος Κεφαλογιάννης, θα μπορούσε να βρει τη σωστή απάντηση αλλά βιάστηκε…

Η φωτογραφία απεικονίζει στην πρώτη γραμμή τον Γεώργιο Παπαδόπουλο ενώ στη δεύτερη τον Στυλιανό Παττακό, και Νικόλαο Μακαρέζο. Ο κ. Κεφαλονιάννης λοιπόν υποστήριξε πως πίσω από αυτούς τους δύο φαίνεται να ποζάρει ο πατέρας του Άλέξη Τσίπρα, Παύλος.

Και επιμένει.

Και ας του λέει ο Αμανατίδης ότι πρόκειται για fake news.

Επιμένει.

Ίσως όμως και να το ξέρει. Ίσως να ξέρει ότι πραγματικά αυτός που βρίσκεται πίσω από τους δύο χουντικούς είναι ένας τρίτος. Ο Διομήδης Αγγελόπουλος, ο οποίος ήταν υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό στην κυβέρνηση Μαρκεζίνη και όχι ο Παύλος Τσίπρας.

Ίσως λέω εγώ, απλά να ήθελε με κάποιο τρόπο, έστω και τον χειρότερο να προσπαθήσει να βοηθήσει κάπου τον πρόεδρο της γαλάζιας παράταξης που καταφέρνει και πνίγεται με το δικό του σάλιο. 

Ωστόσο φυσικά και δεν το κατάφερε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter