Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη: Παρίσι – Πάρνηθα – Καλαμάτα

Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη: Παρίσι – Πάρνηθα – Καλαμάτα

Το Μαξίμου πουλάει τρέλα: Αν η πραγματικότητα δεν μας συμφέρει, τότε μπορούμε να την προσαρμόσουμε.

Άσε που μπορούμε να πουλήσουμε τρέλα και ο κόσμος να βαρεθεί να ασχολείται, ή απλά να τον μπερδέψουμε και με λίγη Επανάσταση του 1821 και Μπουμπουλίνα!

Μόλις πρόσφατα με τις ευλογίες του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη (ακόμα και η αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη, όπως αποδείχθηκε δεν συμφωνούσε) ασχολήθηκαν με το νοίκι του Αλέξη Τσίπρα όταν δεν είχαν καν απαντήσει για το σπίτι του Βολτέρου στο Παρίσι, για τα Πόθεν Έσχες ή τα δάνεια… Για να μην μιλήσουμε για τα δεκάδες ακίνητα της πρωθυπουργικής οικογένειας.

Ακόμα πρόσφατα ήταν και το ταξιδάκι- εκδρομή στην Πάρνηθα, όπου το πρωθυπουργικό ζεύγος ξέχασε όλους τους περιορισμούς της καραντίνας, να μην πούμε και την απαγόρευση του motocross στην Πάρνηθα.

Ήταν τότε που όλο το περιβάλλον του ζεύγους προσπαθούσε να κάνει το άσπρο-μαύρο, τη νύχτα-μέρα και το απαγορευμένο, νόμιμο!

Χρειάστηκε ένα απλό «στιγμή ανεμελιάς» για να δηλώσει μια έμμεση ευθύνη πως γράφει τα πάντα στα παλιά του τα παπούτσια!

Τελευταίο επεισόδιο αυτό της μετάβασης της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη στην Καλαμάτα μαζί με στελέχη του Οίκου Dior -εν μέσω lockdown- σε κάτι μεταξύ προσωπικών δημοσίων σχέσεων και κολεξιόν για την Ελληνική Επανάσταση…

Όπως και να’χει η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη δεν έχει απολύτως καμία δημόσια ιδιότητα ή τίτλο.

Και όμως κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου μέσω διαρροής στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δικαιολόγησαν απόλυτα το νέο ταξίδι της συζύγου του πρωθυπουργού, κατηγορώντας όλους τους άλλους Έλληνες που κάθονται στα σπίτια τους, που στέλνουν sms για να βγουν, που κλείνονται από τις 10 το βράδυ… για «μικρότητες» και «χυδαιότητες»:

«H χυδαιότητα κάποιων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οφείλουμε να σημειώσουμε λοιπόν ότι η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη δεν πήγε στην Καλαμάτα για εκδρομή, αλλά κατόπιν της προβλεπόμενης έγγραφης άδειας από την Πολιτική Προστασία, συνοδεύοντας στελέχη του οίκου Dior, ενός από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως, που ήρθαν στη χώρα μας προκειμένου να ερευνήσουν ύστερα από περιήγηση σε μουσεία, τη δυνατότητα η νέα τους collection το 2021 να έχει αναφορά στην Ελλάδα με αφορμή και τα 200 χρόνια από την ανεξαρτησία.

Το γεγονός αυτό, όπως αντιλαμβάνονται όλοι, θα αποτελέσει σημαντική προβολή για τη χώρα. Είναι επίσης γνωστό ότι η κα Μητσοτάκη ασχολείται συστηματικά με την προώθηση της ελληνικής χειροτεχνίας στον κόσμο, γεγονός που σχετίζεται άμεσα με την υλοποίηση της collection. Έλεος πια με τη μικροπρέπεια!».

Με βάση πιο νόμο ωστόσο η κυρία Μητσοτάκη μπόρεσε να κάνει τη μετακίνηση αυτή στην Καλαμάτα;

Απ’ ό,τι βλέπουμε ο κατάλογος είναι συγκεκριμένος:

Και αν υπάρχουν εξαιρέσεις, γιατί ο κόσμος δεν ξέρει τις εξαιρέσεις αυτές;

Όπως και να έχει, τις δημόσιες σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη εδώ και καιρό τις βαφτίζουν «ελληνικές» και «δημόσιες»…

Τελικά μάλλον οι χαρακτηρισμοί «μικρότητα» και «χυδαιότητα» απευθύνονται αλλού…

Σε αυτούς που δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter