Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Κατέθεσε εξώδικο στην Έλενα Ακρίτα

Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Κατέθεσε εξώδικο στην Έλενα Ακρίτα

Mε εξώδικο απάντησε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι στις αναρτήσεις που έκανε εις βάρος της η Έλενα Ακρίτα. Συγκεκριμένα πρόκειται για τοποθετήσεις που έγιναν στη σελίδα της στο Facebook στις 31 Μαρτίου και την 1η Απριλίου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο εξώδικο η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι αναφέρεται με λεπτομέρειες στις αναρτήσεις της Έλενας Ακρίτa.

Κατά την ίδια, αναφέρεται στον προσωπικό και όχι πολιτικό χαρακτήρα της επίθεσης από την Έλενα Ακρίτα, τα σχόλια της οποίας, θεωρεί ότι είναι προσβλητικά και ανήθικα και τη θίγουν ως άνθρωπο, επαγγελματία αλλά ως γυναίκα.

H Έλενα Ακρίτα έχει ήδη απαντήσει στη Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, μετά την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου προ λίγων ημερών, ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού θα προσφύγει εναντίον της στη δικαιοσύνη λόγω αναρτήσεών της, ότι θα ζητήσει την άρση της ασυλίας της από τη Βουλή, καθώς «εγώ δεν είμαι δειλή, δεν ιδρώνει το αυτί μου από απειλές και δεν κρύβομαι από κανέναν», αναφέρει χαρακτηριστικά η κα Ακρίτα.

Μάλιστα έσπευσε να αναφέρει ότι «ανυπομονώ να βρεθούμε με την συζυγο του πρωθυπουργού και να μάς αποκαλύψει επιτέλους την προέλευση των 40 ακινήτων, όλη την αλήθεια για το σπίτι Βολταίρου και αν γνωρίζει πώς και πού κατασπαταλήθηκαν τα σχεδόν 500.000.000 χρέος της ΝΔ πού από την τσέπη μας πληρώσαμε οι Έλληνες φορολογούμενοι».

«A bientot, madame», καταλήγει η Έλενα Ακρίτα στην ανάρτησή της.

Διαβάστε επίσης: Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Δίκες

Μητσοτάκης για Μαρέβα: «Θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter