Μαρία Γιαννακάκη: Απίστευτα fake news για το νόμο Παρασκευόπουλου

Μαρία Γιαννακάκη: Απίστευτα fake news για το νόμο Παρασκευόπουλου

Έχουν παραχθεί απίστευτα Fake News για το νόμο Παρασκευόπουλου δήλωσε σήμερα από τα Χανιά η γενική γραμματέας Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Γιαννακάκη.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο περιθώριο των εκδηλώσεων για την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα στις οποίες εκπροσώπησε την κυβέρνηση η κ. Γιαννακάκη δήλωσε:

«Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος νόμος που κακώς αποκαλείται νόμος Παρασκευόπουλου με την έννοια ότι όλοι οι νόμοι είναι προϊόντα όλης της κυβέρνησης, αδίκως έχει χρεωθεί πάρα πολλά κακά. Οτιδήποτε και αν συμβεί το συνδέουμε δικαίως, η αδίκως με το νόμο Παρασκευόπουλου και έχουν παραχθεί απίστευτα Fake News εξαιτίας αυτού του ζητήματος. Έχει αναθεωρηθεί, έχει τροποποιηθεί σε ορισμένα σημεία και από την προηγούμενη διοίκηση του κ. Κοντονή και νομίζω ότι και να υπήρξαν κάποια λάθη, κάποιες αστοχίες για να πω καλύτερα, έχουν διορθωθεί».

Απαντώντας σε ερώτηση για την αποφυλάκιση καταδικασθέντων σε ισόβια μετά από 20 χρόνια είπε: «Αυτό δεν είναι από το νόμο Παρασκευόπουλου και εσείς ως δημοσιογράφος θα το γνωρίζετε ότι τα ισόβια είναι περίπου στα 20 χρόνια. Μην αποδίδουμε λοιπόν τα πάντα στο νόμο Παρασκευόπουλου το είπαμε και προηγουμένως». «Και ότι σε λίγο που ο ήλιος θα ξημερώνει θα αποδίδεται και αυτό θετικά βέβαια ελπίζω, στο νόμο Παρσκευόπουλου», είπε χαρακτηριστικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter