Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ: Στα Βατερά γίνονται αποκαΐδια τα επιχειρήματα της κυβέρνησης

Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ: Στα Βατερά γίνονται αποκαΐδια τα επιχειρήματα της κυβέρνησης

«Στα Βατερά γίνονται, για ακόμα μια φορά, αποκαΐδια τα επιχειρήματα της κυβέρνησης ότι υπάρχει πλήρης ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, ότι υπάρχει στελέχωση και εξοπλισμός» υπογράμμισε σε δήλωσή της η βουλευτής του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα από τη Λέσβο και από τις πληγείσες περιοχές, όπου και βρίσκεται.

«Αυτό που βλέπουμε εδώ είναι οι λιγοστές πυροσβεστικές δυνάμεις που παλεύουν να σώσουν ό,τι σώζεται, κόσμο που εθελοντικά προσπαθεί να βοηθήσει, όμως η βοήθειά του πέφτει στο κενό όταν η απουσία της πρόληψης μας κάνει για άλλη μία φορά να μετράμε τις πληγές μας» πρόσθεσε.

Εδώ και τώρα να σταλούν όσο το δυνατόν περισσότερες δυνάμεις και μέσα γίνεται και κυρίως να βοηθηθούν οι άνθρωποι σε ό,τι αφορά τη στέγασή τους, καθώς η περιοχή των Βατερών παραμένει χωρίς νερό και ρεύμα» τόνισε.

Τέλος, η Μ. Κομνηνάκα υπογράμμισε πως «το ΚΚΕ με ό,τι δυνάμεις διαθέτει» εθελοντικά θα βοηθήσει στο έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς, καθώς από το πρωί μέλη και φίλοι του ΚΚΕ βρίσκονται και συνδράμουν στην κατάσβεση.

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

02/10/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter