Μαρία Σάκκαρη: Ακάθεκτη στις «32» του Australian open

Μαρία Σάκκαρη: Ακάθεκτη στις «32» του Australian open

Την ευχάριστη έκπληξη του Αυστραλιανού Οπεν στο τένις αποτελεί μέχρι στιγμής η ελληνίδα πρωταθλήτρια Μαρία Σάκκαρη η οποία προκρίθηκε πανηγυρικά στον γ’ γύρο του τουρνουά.

Μετά την Ανέτ Κονταβέιτ, η Σάκκαρη ξεπέρασε με νίκη 2-1 σετ και το εμπόδιο της Ελιζέ Κορνέ, νο 43 στην παγκόσμια κατάταξη επειτα από αγώνα που διήρκεσε 2 ώρες και 40 λεπτά.. Η Ελληνίδα πήρε το πρώτο σετ με 7-5, αλλά η Γαλλίδα ισοφάρισε 1-1 μετά από ένα νέο συγκλονιστικό σετ με 6-4. Στο τρίτο και νικητήριο σετ, η Μαρία ήταν καταιγιστική και το πήρε πανεύκολα με 6-1.

Η Σάκκαρη πέτυχε τη δεύτερη νίκη στην καριέρα της απέναντι σε παίκτρια του Top-50 και έγινε η πρώτη Ελληνίδα που μπήκε στις “32” ενός τουρνουά Grand Slam μετά από 12 χρόνια, όταν η Λένα Δανιηλίδου συμμετείχε στον 3ο γύρο του Ουίμπλεντον το 2005. Επόμενη αντίπαλος της θα είναι το Σάββατο, η Λούτσιτς Μπαρόνι από την Κροατία η οποία έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την Ρωσίδα Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα με 2-0 σετ (6-3, 6-2).

Σε άλλα ματς, η Καρολίν Βοζνιάκι επιβλήθηκε της Ντόνα Βέκιτς με 6-1, 6-3 και θα αντιμετωπίσει την Γιοχάνα Κόντα, η οποία απέκλεισε τη Ναόμι Οσάκα με 6-4, 6-2, ενώ η Τσιμπούλκοβα επιβλήθηκε 6-4, 7-6 της Σιέχ και τώρα θα παίξει με την Μακάροβα. Τέλος η Πλίσκοβα έκανε προπονηση με την Μπλίνκοβα με 6-0, 6-2.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter