Μαρία Σπυράκη: Κοίτα ποια μιλάει…

Μαρία Σπυράκη: Κοίτα ποια μιλάει…

Θέλει περίσσιο θράσος για να κατηγορεί η ΝΔ, δια της Μαρίας Σπυράκη, την κυβέρνηση για το γεγονός ότι υπάρχουν βουλευτές από άλλα κόμματα και από το χώρο των ανεξάρτητων που βλέπουν θετικά την Συμφωνία των Πρεσπών.

Για να ‘χουμε… καλό ρώτημα, τι ακριβώς θέλει να πει η (ποιήτρια) Σπυράκη όταν απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό θέτει το «ερώτημα»: «Ο κ. Τσίπρας στην χθεσινή Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να είπε ότι ακόμη κι αν φύγουν οι ΑΝΕΛ θα έχει 151 βουλευτές. Ποιοί είναι αυτοί οι πρόθυμοι βουλευτές που είναι τώρα στη αντιπολίτευση, και με ποια κίνητρα αυτοί οι βουλευτές δείχνουν τώρα προθυμία να τον στηρίξουν;».

Εφημερίδες δεν διαβάζει η Μαρία;

ΣΚΑΪ δεν βλέπει η Σπυράκη;

Γιατί αν διάβαζε κι αν παρακολουθούσε τα φιλικά προς τη ΝΔ μέσα ενημέρωσης, θα γνώριζε ότι πάνω από 6 βουλευτές που δεν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν εκφραστεί θετικά για τη συμφωνία των Πρεσπών, η οποία μόλις ψηφιστεί στη γειτονική μας πΓΔΜ, θα έλθει και στο ελληνικό κοινοβούλιο προς κύρωση.

Αλήθεια που ζείτε κυρία Σπυράκη; Σε ποια χώρα;

Να υπενθυμίσουμε πάντως στην αγαπητή και πολύξερη εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ, ότι δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ημέρες που το κόμμα της ενέταξε στους κόλπους του τον πρώην βουλευτή του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος ήταν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά μόλις πήρε μεταγραφή στο γαλάζιο μαγαζί… είδε το φως το Μακεδονικό.

Και κάτι τελευταίο: γιατί τέτοια αγωνία εκεί στην Πειραιώς; Μήπως γιατί έχετε καταλάβει ότι τα «όνειρα» σας για πρόωρες εκλογές πάνε περίπατο; Μήπως πάλι έχετε… δει κάτι στις τελευταίες κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που σας έχουν τρομοκρατήσει; Μήπως τέλος φοβάστε τα… μελλούμενα γύρω από το σκάνδαλο Novartis;

ΥΓ. Κυρία Σπυράκη, αν και εύλογα τα ερωτήματα, είναι προφανώς ρητορικά. Οι απαντήσεις πάλι αυτονόητες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter