Μαρία Τζαμπάζη: Άμεση προτεραιότητα τα ζητήματα των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού

Μαρία Τζαμπάζη: Άμεση προτεραιότητα τα ζητήματα των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού

Για τους μετανάστες, τους πρόσφυγες, τους Έλληνες Ρομά και το «φραουλοκράτρος» της Νέας Μανωλάδας Ηλείας, μίλησε στον δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο και στην εκπομπή «Αποκαλύψεις» του Ionion Fm η Μαρία Τζαμπάζη, υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία.

«Ως πιστοποιημένη κοινωνική διαμεσολαβήτρια από το συμβούλιο της Ευρώπης συμμετείχα σε κοινωνικές δράσης και προγράμματα, για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, για παιδιά, για τους νέους, για τις γυναίκες, για τους Ρομά, για τους πρόσφυγες. Η πολιτική κοινωνικοποίηση και η ενίσχυση της συλλογικής μου αντίληψης, μου έδωσε την ώθηση την ώθηση να συμμετέχω στην πολιτική με αποτέλεσμα την συμμετοχή μου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική συμμαχία στις πρόσφατες εκλογές για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Στη μάχη των εκλογών της 7ης Ιουλίου δηλώνω πάλι παρούσα. Πρόθυμη και μάχιμη για την αλληλεγγύη, για τους νέους, για τις γυναίκες, για τον συνάνθρωπο. Έτοιμη να χαράξω πολιτική κόντρα στα συμφέροντα των λίγων. Αγαπώ την Ηλεία και σας διαβεβαιώνω ότι όλα τα ζητήματα που αφορούν τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες έχουν και θα έχουν για μένα άμεση προτεραιότητα» – ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Τζαπαζή ενώ υπογράμμισε ότι οι δυνατότητες ανάπτυξης της Ηλείας είναι μεγάλες.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη της κ. Τζαμπάζη στο apokalypseis.com

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter