Μαρία Ζαχάροβα: Τρολάρει την Ουκρανία για το πυραυλικό χτύπημα στην Πολωνία

Μαρία Ζαχάροβα: Τρολάρει την Ουκρανία για το πυραυλικό χτύπημα στην Πολωνία
I

Να αστειευτεί ΝΑΤΟ και Ουκρανία με αφορμή τον «αδέσποτο» πύραυλο που μπήκε την Τρίτη σε πολωνικό έδαφος, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους, επιχείρησε με ανάρτησή της η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα.

«Η Ουκρανία ήθελε να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, “μπήκε” στο ΝΑΤΟ με έναν πύραυλο S-300», ήταν το σκωπτικό σχόλιο της Ζαχάροβα στο Telegram, για το περιστατικό που έλαβε χώρα σε κατοικημένη περιοχή στην Πολωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη στιγμή που ΗΠΑ-Ρωσία παρουσιάζουν ταύτιση στις απόψεις τους σχετικά με την πυραυλική επίθεση στην Πολωνία, το Κίεβο από την πλευρά του, αμφισβητεί ανοιχτά τις δηλώσεις ότι δεν οφείλεται σε πύραυλο που εκτοξεύθηκε από τη Ρωσία και ζητά την συμμετοχή της στις έρευνες.

Είχε προηγηθεί παγκόσμιος συναγερμός το βράδυ της Τρίτης στο ενδεχόμενο ο πύραυλος που στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους στο πολωνικό χωριό Σεβόντοφ να προέρχεται από τη Ρωσία, ωστόσο οι τόνοι από την πλευρά της Δύσης χαμήλωσαν καθώς όπως όλα δείχνουν, η έκρηξη προκλήθηκε από ουκρανικό πύραυλο που εκτοξεύτηκε από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις προκειμένου να καταρριφθεί ρωσικός εισερχόμενος πύραυλος.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ζαχάροβα: «Φαρμακερό» αντίο στην Λιζ Τρας

Προβοκάτσια «βλέπει» η Μόσχα για το πυραυλικό χτύπημα στην Πολωνία

Πυραυλικό χτύπημα στην Πολωνία: Φόβοι για κλιμάκωση-Διαψεύδει η Μόσχα, επιφυλακτική η Ουάσιγκτον

Σφοδρή επίθεση Ζαχάροβα σε δυτικά ΜΜΕ: Μιλάτε για θύματα μετρώντας μόνον από σήμερα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter