Marianna & the Dizzy Breezes feat. Σταμάτης Κραουνάκης

Marianna & the Dizzy Breezes feat. Σταμάτης Κραουνάκης

Oι Marianna & the Dizzy Breezes κυκλοφορούν το τρίτο τους single με τίτλο «Espresso» (από την εταιρεία MLK σε σύμπραξη με τη Λυχνία).

Οπως γράφουν οι ίδιοι: «Έχουμε επίσης την τεράστια τιμή να μοιραζόμαστε μαζί σας ένα τραγούδι, , που κυκλοφόρησε το 1989, του Σταμάτη Κραουνάκη και της Λίνας Νικολακοπούλου, με τη συμμετοχή του Σταμάτη, και τώρα το επανασυστήνουμε σε μια salsa διασκευή που φτιάξαμε με πολύ κέφι και διάθεση για να βγούμε από την πανδημία με ένα χαμόγελο και έναν χορό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σταμάτης Κραουνάκης μας πρότεινε να πάρουμε το “Espresso” και να το φτιάξουμε με το αίσθημα που κουβαλούν και τα “Κόκκινα γυαλιά’’ με το οποίο και μας γνωρίσατε το 2020.

Ευχόμαστε η ιδέα του Σταμάτη και η δική μας δίψα να φτιάξουμε και να μοιραστούμε μουσική να γίνει η γέφυρα της συνάντησής μας μαζί σας.

Το animation video που συνοδεύει το τραγούδι είναι μια ιδέα του Σταμάτη, που υλοποίησε η εξαιρετική Θένια Κουρέλη, με πολύ φαντασία και έμπνευση, σε μια απολαυστική ιστορία κινούμενων σχεδίων όπου ο κύριος φλιτζάνης έχει love story με την κυρία ζάχαρη! Μαζί τους κόκκοι καφέ, εσπρεσιέρες, μουσικοί και όργανα χρωματιστά, φώτα, κομφετί και φούρλες, φτιάχνουν έναν τόπο χαράς και αισιοδοξίας».

Κυκλοφορεί από την MLK και τη Λυχνία σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες: https://orcd.co/ejjw17k

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter