Μαριάννα Τουμασάτου για Αράχωβα: Στη θέση του Όλιβερ την επόμενη φορά θα είναι άνθρωπος (Video)

Μαριάννα Τουμασάτου για Αράχωβα: Στη θέση του Όλιβερ την επόμενη φορά θα είναι άνθρωπος (Video)

Συνέντευξη έδωσε η Μαριάννα Τουμασάτου στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αποτρόπαιο περιστατικό κακοποίησης –που οδήγησε έως και τη θανάτωση- του άτυχου χάσκι στην Αράχωβα.

Η ηθοποιός, που αυτή την εποχή πρωταγωνιστεί στον μονόλογο του Βασίλη Κατσικονούρη «Το μπουφάν της Χάρλεϋ», δεν έχει κρύψει την αγάπη της για τα ζώα και πολλές φορές έχει συμμετάσχει σε δράσεις για την προστασία των αδέσποτων.

Φανερά εκνευρισμένη με ό,τι συνέβη στον  Όλιβερ η Μαριάννα Τουμασάτου τα «βάζει» με τον δράστη αλλά και με όλους όσοι τον καλύπτουν επισημαίνοντας πως όποιος κρύβεται πίσω από αυτή την ειδεχθή πράξη την επόμενη φορά θα κακοποιήσει και άνθρωπο.

«Το ίδιο το περιστατικό είναι τραγικό. Το γεγονός ότι καλύπτεται είναι χειρότερο. Να ξέρουμε ότι ο άνθρωπος που το έχει κάνει αυτό ή οι άνθρωποι που το έχουν κάνει είναι σίγουρο πως το επόμενο βήμα τους θα είναι άνθρωπος. Στη θέση του Όλιβερ θα είναι άνθρωπος. Πώς το συνέλαβε ένας άνθρωπος… τι φρικώδες πλάσμα είναι αυτό που σκέφτηκε και έπραξε αυτό. Και τον καλύπτουν; Πιστεύω ότι κάποιοι ξέρουν. Η σιωπή είναι συνενοχή. Είναι εξίσου λάθος και εγκληματικό με την πράξη».

Διαβάστε επίσης:

Παρέμβαση εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τον άγριο βασανισμό του χάσκι στην Αράχωβα

Οργή στο twitter για τον βασανισμό μέχρι θανάτου του σκύλου στην Αράχωβα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter