Μαρίνα, σύζυγος Πατούλη – Έχει δικαίωμα να ντύνεται όπως θέλει και να πολιτευτεί

Μαρίνα, σύζυγος Πατούλη – Έχει δικαίωμα να ντύνεται όπως θέλει και να πολιτευτεί

Είναι ωραίο όλοι να βρίσκουν έναν στόχο στη ζωή! Αν μάλιστα αυτός ο στόχος κινείται το παιχνίδι αποκτά αυτομάτως μεγαλύτερο ενδιαφέρον!

Μαρίνα Πατούλη! Ένας εύκολος στόχος, κινούμενος, ξανθός, πληθωρικός, σύζυγος πολιτικού που θέλει να πολιτευτεί!

Ο καλύτερος «στόχος»! Ανθρωποφαγία με εσάνς μισαλλοδοξίας, ρατσισμού και κυρίως σεξιστικού προσανατολισμού!

Οι φωτογραφίες με τις χρυσοποίκιλτες φορεσιές της κυρίας Μαρίνας Πατούλη με διάφορα σχόλια για την αξία της ως υποψηφίας δημάρχου Αμαρουσίου δείχνει το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία.

Φυσικά δεν έχουμε δει ακόμη τις θέσεις και τις απόψεις της για την τοπική κοινωνία. Άλλωστε και η ίδια, ως τώρα, δεν έχει φροντίσει να τροφοδοτήσει με την πολιτική της παρακαταθήκη το δημόσιο διάλογο.

Από αυτό όμως έως τον διασυρμό της, γιατί περί τέτοιου πρόκειται, επειδή είναι ξανθιά, επειδή φοράει μίνι, επειδή ποζάρει προκλητικά (αλήθεια, τι θα πει προκλητικά και ποιος το καθορίζει;;;) η απόσταση είναι τεράστια.

Βαρέθηκα να βλέπω σεξιστικά σχόλια εις βάρος της. Προφανώς όλοι έχουμε λόγο για τη δημόσια εικόνα ενός προσώπου που επιλέγει να παίξει το ρόλο της «συζύγου πολιτικού» αλλά, διάολε, μην φτάνουμε στο άλλο άκρο.

Η Πατούλη, η Νοτοπούλου, η Αχτσιόγλου, έχουν δεχτεί τόση ρατσιστική λεκτική βία που πραγματικά με βγάζει από τα ρούχα μου!

Είναι άλλο η πλάκα που μπορεί να γίνει ιδιωτικά, σε μια παρέα κι άλλο ένας διαρκής βιασμός κάθε έννοιας σεβασμού της προσωπικότητας του άλλο. Αυτό δηλαδή που ζούμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος της Μαρίνας Πατούλη τις τελευταίες μέρες!

Αν δεν είναι αυτό bullying τότε τι είναι;

Πρέπει κάποια στιγμή δεξιοί, αριστεροί, προοδευτικοί και συντηρητικοί να καταλάβουμε ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να ντύνεται και να φωτογραφίζεται όπως γουστάρει. Αν αποφασίσει να ασχοληθεί με τα κοινά, δεν είναι τα «σταράκια» ή γόβες που θα τον κάνουν καλό ή άθλιο πολιτικό. Είναι η άποψη και οι ιδέες του!

Και ναι η κυρία Μαρίνα Πατούλη έχει κάθε δικαίωμα να ως Ελληνίδα πολίτης να αποφασίσει ότι θέλει να γίνει δήμαρχος. Το αν θα γίνει θα εξαρτηθεί από το τι πρεσβεύει, όχι αν το σαλόνι της μας αρέσει ή μας κάνει να γελάμε!

Και πιο πολύ από όλα με ενοχλεί που τα σχόλια που βιάζουν την προσωπικότητά της λόγω της εμφάνισής της τα διαβάζω και από πρόσωπα που υποτίθεται είναι προοδευτικά! Η υποψήφια Δήμαρχος Πατούλη οφείλει να αντιμετωπιστεί ως πολιτικός. Και οι πολιτικοί κρίνονται από αυτά που λένε και που πράττουν!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter