Μαρίνα Βήχου – 7η ημέρα απεργία πείνας: «Το Δελτίο Τύπου της ΕΣΗΕΑ που ακόμα περιμένω…»

Μαρίνα Βήχου – 7η ημέρα απεργία πείνας: «Το Δελτίο Τύπου της ΕΣΗΕΑ που ακόμα περιμένω…»

Την απεργία πείνας συνεχίζει για έβδομη συνεχόμενη ημέρα η δημοσιογράφος Μαρίνα Βήχου έξω από το κτίριο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτυρόμενη για τη βίαιη κατάλυση της ελευθερίας της ενημέρωσης στον τόπο που γέννησε τη Δημοκρατία. Όπως σχολιάζει, με νόημα, ακόμα περιμένει το… δελτίο Τύπου της ΕΣΗΕΑ.

Δείτε επίσης: Μαρίνα Βήχου: 6η ημέρα απεργίας πείνας

Συγκεκριμένα, η ίδια γράφει:

«7η μέρα απεργίας πείνας

Επειδή συνάδελφοι βλέπω ότι κωλυεστε να εκδώσετε μια ανακοίνωση- απάντηση σχετικά με τα 5 αιτήματα εκδημοκρατισμού της τοπίου ενημέρωσης που σας εξέθεσα, μπορώ να σας προτείνω κάποιες πιθανες εκδοχές ανακοινώσεων…

1) Η πλειοψηφία των μελών του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ εξέτασε τα αιτήματα που έθεσε η συνάδελφος και τα απορρίπτει συλλήβδην, μη έχοντα καμία σχέση με την τρέχουσα πραγματικότητα, ποσω μάλλον που η συνάδελφος επέλεξε την “εκβιαστική” μέθοδο της απεργίας πείνας για να τα διεκδικήσει.
2) Η πλειοψηφία των μελών του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ εξέτασε τα αιτήματα που έθεσε η συνάδελφος απεργος πείνας και ενώ τα εγκρίνει στο σύνολό τους, λόγω της χρήσης “εκβιαστικής” μεθόδου τα απορρίπτει και στο σύνολο τους.
3) Η πλειοψηφία των μελών του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ εξέτασε τα αιτήματα που έθεσε η συναδελφος απεργος πείνας και εγκρίνει (τυχαίος αριθμός) 1 και 3 και απορρίπτει τα υπόλοιπα. Εδώ οι συνδυασμοί θα μπορούσαν να είναι άπειροι.

Κατόπιν όλων αυτών το παρόν υπό μορφή δελτίου τύπου θα πρέπει να δημοσιευθεί ακέραιο στο ΑΠΕ και την ΕΡΤ μετά βέβαια από την έγκριση του Πρωθυπουργικού Μεγάρου.

Είδατε πόσο καλές είναι οι προθέσεις μου, μέχρι και δελτία τύπου σας βοηθω να συντάξετε.

Βέβαια ξεχάστηκα…θα πρέπει να μην λησμονήσετε να αναφέρετε τα ονόματα των μελών της πλειοψηφίας που συμφώνησαν στο σχετικό δελτίο τύπου…και μην μου πείτε ότι είναι ήσσονος σημασίας. Για σας ίσως…για πολλούς άλλους όμως όχι…»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter