Μαρίνα Βήχου – 9η ημέρα απεργία πείνας: Ανησυχώ για σένα ΕΣΗΕΑ, ανησυχώ»

Μαρίνα Βήχου – 9η ημέρα απεργία πείνας: Ανησυχώ για σένα ΕΣΗΕΑ, ανησυχώ»

Συνεχίζει για ένατη συνεχόμενη ημέρα την απεργία πείνας έξω από το κτίριο της ΕΣΗΕΑ η δημοσιογράφος Μαρίνα Βήχου που διαμαρτύρεται για την ανυπαρξία της ελευθερίας της ενημέρωσης όπως η ίδια επισημαίνει τόσες ημέρες εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία της για την… ανυπαρξία της ΕΣΗΕΑ.

Συγκεκριμένα, η ίδια γράφει:

Βρίσκομαι για 9η μέρα σε απεργία πείνας έξω από την ΕΣΗΕΑ, διαμαρτυρόμενη για την ανυπαρξία ελεύθερης και πολύπλευρης ενημέρωσης στον τόπο μας, για την χρησιμοποίηση του δημοσιογραφικού επαγγέλματος ως «σφουγγαρόπανου» που καθαρίζει τα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου και σας δηλώνω πως πλέον ανησυχώ…

Ανησυχώ γιατί η πράξη ύστατης απελπισίας και παθητικής αντίστασης μου ερμηνεύτηκε από την ηγεσία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ ως «εκβιασμός».

Ανησυχώ γιατί εκ νέου ως «εκβιασμός»  χαρακτηρίστηκε και το αίτημα μου για παροχή ασφάλειας  επί 24ωρου βάσης, καθώς η ίδια είναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια είμαι στοχοποιημενη από τον χώρο των φασιστικών και νεοναζιστικών ομάδων.

Ανησυχώ γιατί 10 μέρες μετά και ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση στα αιτήματα που έθεσα από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.

Ανησυχώ δε πολύ περισσότερο γιατί μετά από τόση συζήτηση αυτό το διάστημα για τα φαινόμενα λογοκρισίας στον χώρο μας το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ μαντέψτε πως απάντησε στο αίτημα της εκπροσώπου του Μετώπου για την Ανατροπη Ματίνας Παπαχριστουδη να μπορέσω να παρακολουθήσω την τηλεδιάσκεψη του ΔΣ αναφορικά με τα αιτήματα που έχω θέσει. ΜΕ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ!!!

Αλήθεια κύριοι συνάδελφοι είχατε κάτι να κρύψετε που θέλατε η τηλεδιάσκεψη να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών; Έχετε απέχθεια προς την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφάνεια με την μορφή της δημοσιότητας των συνεδριάσεων σας, ώστε να μπορούν να τις παρακολουθούν όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται; Η διαφάνεια, όπως και η σωστή ενημέρωση δεν είναι συστατικά στοιχεία της δημοκρατίας;

Που έχουμε καταντήσει τελικά σ’αυτή τη χώρα να μιλάμε για τα αυτονόητα…

Όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους Ματίνα Παπαχριστουδη από το Μέτωπο για την Ανατροπη και Δημήτρη Τσαλαπάτη από την ΚΕΔ που με κάλεσαν να με ενημερώσουν και που έβγαλαν και σχετικές ανακοινώσεις.

Κρίμα που δεν με ενημέρωσαν οι εκπρόσωποι και των άλλων δύο παρατάξεων του θεωρούμενου  ως «δημοκρατικού» τόξου, οι συνάδελφοι Καπάκος, Νικολάρα και Μηλιώνης.
Τελώ εν αναμονή της επίδοσης από την ΕΣΗΕΑ απάντησης στα αιτήματα μου, όπως χτες το απόγευμα μου δήλωσε η Α Αντιπρόεδρος του ΔΣ Αγγελική Γυπακη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter