Μαρινάκης: Έχει καταντήσει αηδία – Δέχομαι πόλεμο – Καταδικάζω 100% τα επεισόδια

Μαρινάκης: Έχει καταντήσει αηδία – Δέχομαι πόλεμο – Καταδικάζω 100% τα επεισόδια

Για «πρωτοφανή πόλεμο» που δέχεται ο Ολυμπιακός έκανε λόγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σε δηλώσεις… χείμαρρο, μετά την ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ, για την 20η αγωνιστική της Super League.

«Έχει καταντήσει αηδία. Ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το έχω κάνει και πετύχει υπό δύσκολες συνθήκες. Τώρα έχουν μαζευτεί πολλοί απέναντί μας,» είπε γεμάτος αγανάκτηση ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έτοιμος να δακρύσει μπροστά στις κάμερες.

Αφού παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν έπιασε καλή απόδοση, κατήγγειλε πως ο Ολυμπιακός αδικείται κάθε Κυριακή και όχι μόνο στο ντέρμπι με την Ένωση. Πάντως, ο Βαγγέλης Μαρινάκης καταδίκασε τα επεισόδια, με τη λήξη του αγώνα, αν και όπως είπε θα πρέπει να ψάξουν αν ήταν πράγματι οπαδοί της ομάδας του Πειραιά, αυτοί που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δήλωσε αρχικά: «Σήμερα ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την αποδοσή μας. Περιμέναμε πολλά περισσότερα. Με έχουν πληροφορήσει, επίσης για άσχημα γεγονότα μετά το τέλος του αγώνα. Χωρίς δεύτερη κουβέντα τα καταδικάζουμε και λυπόμαστε για αυτό.

Όμως το ερώτημα είναι πως έχουμε φτάσει μέχρι εδώ! Και αυτό είναι πολύ σημαντικό! Και τι έγινε με τη διαιτησία σήμερα; Δεν σου δίνουν πέναλτι, στο 2-1 της ΑΕΚ γίνεται επιθετικό φάουλ στον Μποτία. Και γενικά, όταν υπάρχουν αμφισβητούμενες φάσεις πάντα τις κερδίζει ο αντίπαλος. Δεν γίνεται η ομάδα να αποδίδει καλά με τόσα που γίνονται.

Και πείτε μου: Τι έγινε στο γήπεδο του Παναιτωλικού την περασμένη εβδομάδα; Είδατε τι έγινε σήμερα στους Ζωσιμάδες; Ξεκίνησε το ματς με 1 γκολ, 2 μέτρα οφ σάιντ. Τι λέει για όλα αυτά ο κύριος Σαββίδης;

Οι δημοσιογράφοι είστε ευχαριστημένοι για αυτό που βλέπετε; Είναι εξυγίανση αυτό; Σας καλύπτει; Φταίει ο Ολυμπιακός που έχει γίνει διεθνώς ρεζίλη το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για την εικόνα μέσα στα γήπεδα, φταίει ο Ολυμπιακός»;

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΟΛΕΜΟ»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνέχισε: «Ο Ολυμπιακός δέχεται πόλεμο. Έχετε δει την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ κατά του Ολυμπιακού. Να βγάζει τέτοια ανακοίνωση η Ομοσπονδία, για μία ομάδα που κάνει τις περισσότερες μεταγραφές και δίνει τα περισσότερα χρήματα στην ΕΠΟ.

Μια ομάδα που έχει τέτοια παρουσία στην Ευρώπη; Η κυβέρνηση τι κάνει; Ξέρετε τι τραβάμε καθημερινά; Κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο και τους έχουμε όλους απέναντί μας. Ανθρωποι είναι και οι παίκτες.

Χωρίς να θέλω να καλύψω κανέναν τους, γιατί ως διοίκηση πράγματι έχουμε παράλογες απαιτήσεις και έτσι είναι ο νικητής. Θέλει πάντα να νικά. Αυτός ο πόλεμος είναι πρωτοφανής! Δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι. Εχει καταντήσει αηδία.

Ο,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το έχω κάνει και πετύχει υπό δύσκολες συνθήκες. Τώρα έχουν μαζευτεί πολλοί απέναντί μας. Ενισχυθήκαμε κάναμε πράγματα για να καλυτερέψουμε την εικόνα μας. Δυστυχώς δεν μας αφήνουν! Είμαι απογοητευμένος με ό,τι συμβαίνει και με όλο αυτόν τον πόλεμο».

«ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ 100% ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ… ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ»

Για την εισβολή οπαδών, μετά τη λήξη του αγώνα και τις συμπλοκές με τους άνδρες της αστυνομίας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σχολίασε: «Να σας πω την αλήθεια, τα είδα μόνο σε βίντεο.

Για να μη βγάζουμε λανθασμένα συμπεράσματα, το καταδικάζω 100%. Αν ήταν φίλοι του Ολυμπιακού πάντως. Να το ψάξουμε. Γιατί σήμερα ήταν μια περίεργη ημέρα… ήταν το συλλαλητήριο. Αυτός ο πόλεμος στον Ολυμπιακό, όμως γίνεται, κάθε Κυριακή. Δεν έγινε μόνο σήμερα. Τι να κάνουν λοιπόν και οι παίκτες μας; Εγώ είμαι ο πρώτος που σας είπα ότι δεν έπαιξαν καλά».

«ΕΚΛΑΙΓΕ Ο ΜΠΟΤΙΑ… ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ»

Για την επόμενη ημέρα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έστειλε μήνυμα: «Θα παλέψουμε. Μας αρέσει να παλεύουμε, μέχρι το τέλος. Και για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θα τα παρατήσουμε;

Στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός στην απόδοσή του. Αν δείτε τον Μποτία πως ήταν στα αποδυτήρια… Έκλαιγε ο άνθρωπος. Τον έπνιγε η αδικία. Με ρωτάτε τι με ενοχλεί περισσότερο; Πόσο αδικηθήκαμε ή πως έπαιξε η ομάδα; Και τα δύο μαζί».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter