Μαρινάκης: «Ιστορία γράφεις απέναντι σε ομαδάρες»

Μαρινάκης: «Ιστορία γράφεις απέναντι σε ομαδάρες»

Μπορεί η κλήρωση στον Δ’ όμιλο του Champions League να είναι από τις πιο δύσκολες που έχει βρεθεί ο Ολυμπιακός στην 18χρονη παρουσία του στη διοργάνωση και να το αναγνώρισε αυτό ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ωστόσο δεν έδειξε να χάνει την πίστη του στην ομάδα του, τόνισε ότι η ιστορία γράφεται απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους και πρόσθεσε πως θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές.

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας παραβρέθηκε στην κλήρωση στο Μονακό και μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είχαμε τη χειρότερη δυνατή κλήρωση που μπορούσαμε να έχουμε. Μας έτυχαν οι πιο δυνατές ομάδες, με παίκτες που είναι ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου. Ακόμα και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι μια μεγάλη πορτογαλική ομάδα, από την οποία έχει βγει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Όσο, όμως, δύσκολη κι αν είναι η κλήρωση, εμείς πρέπει να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση και να γράψουμε ιστορία. Ιστορία γράφεις κόντρα σε ομαδάρες και όχι σε ομαδούλες. Μας αρέσει ο ανήφορος, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν. Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ και θα παλέψουμε με τις δυνάμεις μας στους ομίλους. Είμαι αισιόδοξος, χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας». 

Σε ερώτηση για τις μεταγραφές απάντησε: «Το ρόστερ δεν έχει κλείσει. Βέβαια, το αν θα νικήσουμε την Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους, δεν εξαρτάται από το αν θα κάνουμε 1-2 μεταγραφές ακόμα. Να δουλέψουμε πολύ και να παλέψουμε. Έχουμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Χάσι. Υπάρχει κατανόηση, καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο και προσπαθούμε όλοι μέσα στην ομάδα για το καλύτερο δυνατό. Έχουμε μπροστά μας μια τεράστια ευκαιρία να γράψουμε ιστορία. Πιστεύω με λίγη τύχη, με μεγάλη προσπάθεια και δουλειά να τα καταφέρουμε».

Στο τέλος πρόσθεσε: «Θα ήθελα σήμερα το βράδυ και οι τρεις ελληνικές ομάδες να προκριθούν, να γράψουν ιστορία και να παλέψουν για τον τόπο μας. Να είμαστε χαρούμενοι και να έχουμε τέσσερις ομάδες στην Ευρώπη για να μαζεύουν πολύτιμους βαθμούς. Σε αυτό είμαστε όλοι μαζί, δεν υπάρχει διαφορά. Άλλο πώς συμπεριφερόμαστε μεταξύ μας στην Ελλάδα, άλλο το τι κάνουμε στην Ευρώπη για τον τόπο μας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter