Μαρινάκης λέγεται ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ - Εκλέχτηκε χωρίς... ψηφοφορία

Ο Παύλος Μαρινάκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, όπως ανακοινώθηκε λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής υποψηφιοτήτων για το αξίωμα.

Καθώς ο Π. Μαρινάκης ήταν ο μόνος υποψήφιος,και με δεδομένο ότι η υποψηφιότητά του υπογράφηκε από το 87% των συνέδρων, συνεδρίασε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του 12ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με το άρθρο 35 εδ. γ’ του Κανονισμού Λειτουργίας της ΟΝΝΕΔ, το οποίο ορίζει ότι «σε περίπτωση που ο αριθμός υποψηφιοτήτων ισούται με τον αριθμό των υπό εκλογή θέσεων, δεν πραγματοποιείται εκλογική διαδικασία αλλά ο/η υποψήφιος/α ή οι υποψήφιοι ανακηρύσσονται από την αρμόδια για την εν λόγω εκλογική διαδικασία ΚΕΦΕ», ανακοινώθηκε ότι νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είναι ο Παύλος Μαρινάκης.

Ο Παύλος Μαρινάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα και σπούδασε στη Νομική του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Από το 2012 είναι δικηγόρος Αθηνών με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο. Μετά την επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ διατέλεσε αντιπρόεδρος της Οργάνωσης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.