Μαρινάκης μέσω Πρετεντέρη αποδίδει ευθύνες για την πανδημία στον Μητσοτάκη

Μαρινάκης μέσω Πρετεντέρη αποδίδει ευθύνες για την πανδημία στον Μητσοτάκη

Μετά τη συζήτηση στη βουλή για την πανδημία του κορονοϊού ακόμη και ο Γιάννης Πρετεντέρης στην τελευταία σελίδα των Νέων του Βαγγέλη Μαρινάκη διαπιστώνει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έλαβε ελλειπή λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του β’ κύματος της πανδημίας

Με σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ο υπερασπιστής και σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη διαπιστώνει ότι από τον Μάιο οι υπουργοί έχουν κατεβάσει τα μολύβια και το έχουν καταλάβει οι πολίτες.

Ως εκ του θαύματος, ο γνωστός δημοσιογράφος βρήκε ψόγο στην κυβέρνηση της ΝΔ δηλώνοντας ότι «προφανώς η κυβέρνηση δεν ευθύνεται για το ”δεύτερο κύμα”. Ευθύνεται όμως για την προετοιμασία της αντιμετώπισής του».

Αφού αποδομεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης εστιάζει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη που δεν απαντάει για τις ελλείψεις των νοσοκομείων, για τα κενά της εκπαίδευσης και για τα Μέσα μεταφοράς. Την κατηγορεί ανοιχτά ότι δεν έλαβε τα αναγκαία μέτρα όχι αυτά που ζητούν οι συνδικαλιστές και η αντιπολίτευση αλλά αυτά που θεωρούσε η ίδια ότι έπρεπε να πάρει.

Είναι φανερό ότι ακόμη και οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορούν να καλύψουν τις ολιγωρίες των υπουργών του, κάτω από ένα κύμα δυσαρέσκειας που φτάνει σε αυτούς. 

Δεν είναι τυχαίο ότι όταν τα έγραφε αυτά ο Γιάννης Πρετεντέρης, δημοσκόπηση διαπίστωνε την αλλαγή του κλίματος που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία ως προς την κυβέρνηση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter