Μαρινάκης: Πέντε μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα

Μαρινάκης: Πέντε μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα

Με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για πέντε μήνες και πρόστιμο 30.000 ευρώ τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή της Super League 1, Χριστόφορο Μάρκου, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης για υβριστική συμπεριφορά στον διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο, μετά το τέλος του αγώνα με τον Αρη.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό ο Μαρινάκης τιμωρήθηκε: α) με τέσσερις μήνες απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για την παράνομη είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών (η ανώτατη προβλεπόμενη ποινή ήταν 12 μήνες), β)δύο μήνες για την εξύβριση στον Σιδηρόπουλο (η ανώτατη ποινή ήταν έξι μήνες) και στη συγχώνευση η ποινή μετατράπηκε σε πέντε μήνες απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 7.000 ευρώ.

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

«Α/ ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ε. Μαρινάκης (Πρόεδρος – Μεγαλομέτοχος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 21/02/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 21/02/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/96/1/12-ιθ από 23/02/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων (7.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. E. Μαρινάκη συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για πέντε (5) μήνες και χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter