Μαρινάκης, Σαμαράς απειλούν τον Μητσοτάκη, την Κυριακή με το Documento (Video)

Μαρινάκης, Σαμαράς απειλούν τον Μητσοτάκη, την Κυριακή με το Documento (Video)

– Το Novartis Gate απειλεί με εμφύλιο τη Νέα Δημοκρατία. Παιγνίδι Σαμαρά-Μαρινάκη βγάζει στη σέντρα τον Μητσοτάκη.

– Ο πολιτικός συνένοχος και πολιτικός συνεταίρος Βαγγέλης Μαρινάκης προκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ποια κίνηση του εφοπλιστή προκάλεσε την οργή του πρωθυπουργού. Γιατί στελέχη της ΝΔ λένε ότι ο Β. Μαρινάκης «καβάλησε το καλάμι».

-Αντώνης Σαμαράς: Διαχρονικά και επικίνδυνα τοξικός. Από τέσσερα χωριά χωριάτες στη ΝΔ για το Novartis_Gate.

-Το σκάνδαλο Novartis, η σύγκρουση στην κορυφή της Δικαιοσύνης και η εμβρόντητη κοινωνία. Τι λέει ο Ιωάννης Αγγελής, τι απαντά η Ελένη Τουλουπάκη και ποιες οι πολιτικές προεκτάσεις.

-ΣΥΡΙΖΑ: Ανοίγει… windows στην κοινωνία. Καμπάνια e-εγγραφής μελών και προσκλητήριο στα κοινωνικά στρώματα που στήριξαν το κόμμα στις εκλογές.

-Ανάπτυξη: Οι μειώσεις μισθών βλάπτουν την οικονομία. Γράφουν οι καθηγητές Γιάννης Κουζής, Κώστας Μελάς, Γεράσιμος Σαπουντζόγλου, ο πρώην γ.γ Ανδρέας Νεφελούδης και ο Χρήστος Γιαμπουράνης ( ΕΚΑ).

-Ελένη Αντωνιάδου: Από Barbie, μαϊμού άριστη της… NASA. Πώς media και πολιτικοί κατασκεύασαν και αγκάλιασαν μια «μαύρη τρύπα».

-ΚΕΕΛΠΝΟ: Τινάζουν στον αέρα τη δίκη για την απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

-Νίκος Μωραΐτης: «Είμαστε στη Δεξιά του 1961». Συνέντευξη με τον στιχουργό που όπως καταγγέλλει εκδιώχθηκε για πολιτικούς λόγους από παραγωγή του ΑΝΤ1.

– ΕΠΟ: Αποχωρούν από το ελληνικό ποδόσφαιρο οι Ευρωπαίοι τοποτηρητές!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter