Μαρινάκης: «Δεν γνωρίζω πώς πληρώνεται ο Γκρίνμπεργκ» (Video)

Μαρινάκης: «Δεν γνωρίζω πώς πληρώνεται ο Γκρίνμπεργκ» (Video)

Τα έμπλεξε ο Μαρινάκης για την πληρωμή του «γκουρού» Γκρίνμπεργκ – «Δεν γνωρίζω» λέει ο Μαρινάκης, φίλος του πρωθυπουργού υποστήριζε ο Οικονόμου

«Αλαλούμ» επικρατεί στο Μαξίμου με τον τρόπο πληρωμής του Στάνλεϊ Γκρίνμπεργκ, ο οποίος θεωρείται ως «γκουρού της επικοινωνίας» και συνεργάζεται πάνω από πέντε χρόνια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε δεύτερη συνεχόμενη ερώτηση του Documentonews στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, σχετικά με τον τρόπο πληρωμής, του ανθρώπου που ήταν παλαιότερα σύμβουλος του Μπιλ Κλίντον και του Τόνυ Μπλερ και τώρα «πλαισιώνει» τον πρωθυπουργό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «σας απάντησα νομίζω τη προηγούμενη φορά. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω την αρμοδιότητα, ούτε του γενικού διευθυντή της διεύθυνσης της Νέας Δημοκρατίας, ούτε την είχα.

Ούτε έχω την αρμοδιότητα του προϊσταμένου της οικονομικής υπηρεσίας. Να είστε σίγουροι όμως, ότι ο οποιοσδήποτε συνεργάτης και σύμβουλος, με την οποιαδήποτε σχέση, γιατί ξέρετε υπάρχουν οι μόνιμοι συνεργάτες, υπάρχουν οι κατ΄αποκοπή συνεργάτες, αυτό έχει να κάνει με την κάθε περίπτωση, πληρώνεται όπως προβλέπει ο νόμος και όπως συμφωνείται. Και όλα είναι καθαρά».

Από τη νόμιμη πληρωμή στο «δεν γνωρίζω»

Σε διευκρίνιση του documentonews, τονίστηκε ότι υπάρχει «θολό» τοπίο σχετικά με την πληρωμή του κ. Γκρίνμπεργκ, καθώς ενώ τώρα «εσείς λέτε ότι πληρώνεται νόμιμα», ο προηγούμενος κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Γιάννης Οικονόμου, το Σεπτέμβριο του 2021, είχε σημειώσει ότι «δεν πληρώνεται και ότι είναι φιλική σχέση με τον πρωθυπουργό».

Μετά τη διευκρίνιση και σε εμφανή αμηχανία ο κ. Μαρινάκης πήρε πάλι τον λόγο και υποστήριξε ότι «εγώ λέω ότι δεν γνωρίζω. Δεν γνωρίζω συγκεκριμένα. Εάν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ερώτημα, είτε προς τη Νέα Δημοκρατία, είτε προς την κυβέρνησης να σας απαντήσω. Και δεν γνωρίζω και γενικά και συγκεκριμένα, ο κάθε συνεργάτης η ο οποιοσδήποτε, παράδειγμα με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στον τομέα της επικοινωνίας, πως ακριβώς πληρώνεται. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να σας απαντήσει θεσμικά το κάθε κόμμα. Μπορώ να πω ότι επειδή δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό, αυτό που προσπαθεί να χτιστεί, είναι μία προσπάθεια κατασυκοφάντησης».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 27:25 του βίντεο:

Οι απαντήσεις του Μαξίμου γεννούν περισσότερα ερωτήματα

Οι απαντήσεις του Μαξίμου για τον τρόπο πληρωμής ή μη του Στάνλεϊ Γκρίνμπεργκ, γεννούν περισσότερα ερωτήματα, καθώς πριν λίγα χρόνια ο κ. Οικονόμου έλεγε, ότι δεν πληρώνεται, ενώ μέσα σε δύο ερωτήσεις του documentonews ο νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος ενώ έλεγε ότι πληρώνεται όπως ορίζει ο νόμος, μετά τη υπενθύμιση της δήλωσης του προηγούμενου κυβερνητικού εκπροσώπου, κατέληξε στο «δεν γνωρίζω» και ότι υπάρχει «προσπάθεια κατασυκοφάντησης».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter