Μαρινάκης για Τέμπη: Μετά το μπάζωμα… «ταμπούρωμα» πίσω από την «εν εξελίξει δικαστική έρευνα»

Μαρινάκης για Τέμπη: Μετά το μπάζωμα… «ταμπούρωμα» πίσω από την «εν εξελίξει δικαστική έρευνα»

Πίσω από την “εν εξελίξει δικαστική έρευνα” κρύφτηκε υποκριτικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης αποφεύγοντας να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις σχετικά με το κρίσιμο ζήτημα του “μπαζώματος” του χώρου μετά το έγκλημα των Τεμπών, με τους 57 νεκρούς που ζητούν δικαίωση.

Μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό ΑΝΤ1 υποστήριξε ότι πρέπει  “να παίρνουμε μια απόσταση από τη Δικαιοσύνη και να την αφήνουμε να κάνει ψύχραιμα και αντικειμενικά τη δουλειά της”! Όψιμα θυμήθηκαν την… ανεξαρτησία της δικαιοσύνης στην κυβέρνηση….

Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το “μπάζωμα” του χώρου, και εάν υπήρξε εντολή ο κ.Μαρινάκης έβγαλε “λάδι” τόσο τον πρώην περιφερειάρχη Θεσσαλίας Αγοραστό όσο και τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο. Είπε συγκεκριμένα:  “Καταρχάς, δεν είπε ποτέ ο κ. Αγοραστός ότι πήρε εντολή από τον κ. Τριαντόπουλο. Δεύτερον, ο κ. Τριαντόπουλος ξεκάθαρα διέψευσε ότι έδωσε την οποιαδήποτε εντολή. Εγώ αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ήταν στο πλαίσιο επιχειρησιακών ενεργειών για να γίνει η καλύτερη δυνατή- αυτό που είπαμε για τους γερανούς…”

Δείτε επίσης – Θέμα χρόνου τα «Τέμπη στον αέρα»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνέχισε υποστηρίζοντας: “Ξεκάθαρα, το λέω. Δεν υπήρχε καμία εντολή από κανέναν υπουργό, από κανέναν κυβερνητικό παράγοντα. Σε αυτή τη χώρα -καταλαβαίνουμε την ανάγκη να δοθούν απαντήσεις- όλοι θέλουμε να δοθούν οι απαντήσεις και όσες ανακριτικές πράξεις πρέπει να γίνουν, να γίνουν παραπάνω, για να έχουμε την απόλυτη αλήθεια. Σε αυτή τη χώρα όμως κάνουμε συνεχώς ένα πολύ μεγάλο λάθος. Δεν δικάζουμε, ούτε οι εκπομπές, ούτε οι δημοσιογράφοι, ούτε οι πολιτικοί. Τα δικαστήρια γίνονται από τη Δικαιοσύνη”.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος του Συλλόγου των Θυμάτων των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού, κατηγόρησε ευθέως χθες τον πρωθυπουργό για το μπάζωμα, αφού προηγουμένως είχε καταγγείλει ότι ο τέως περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Αγοραστός, της απάντησε σε εξώδικό της ότι ακολουθούσε εντολές από τον Χρήστο Τριαντόπουλο, υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό την περίοδο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, που «πέταξε» το μπαλάκι στην πυροσβεστική.

Δείτε επίσης – Έγκλημα Τέμπη: Νέο συγκλονιστικό βίντεο – Η «κόλαση» τα πρώτα λεπτά μετά τη φονική σύγκρουση

Ακολούθως ο κ. Μαρινάκης υποστήριξε πως «δεν υπάρχει μέχρι τώρα καμία πληροφορία σοβαρή, κανένα στοιχείο -η Δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της και προφανώς αν υπάρχει κάποιο στοιχείο και βγει εδώ θα είμαστε να το σχολιάσουμε- που να δείχνει ότι αυτό έγινε για κάποια συγκάλυψη. Ήταν μια επιχειρησιακή ενέργεια των ανθρώπων, οι οποίοι λειτουργούσαν στο πεδίο για να μπορέσουν να προχωρήσουν μια διαδικασία δύσκολη, τραγική -που κανείς δεν θέλει να την κάνει και να αντικρίσει αυτές τις εικόνες- με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»!

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter