Μαρινάκης: «Βαπτίζει» πολιτική εργαλειοποίηση τα ερωτήματα για την τραγωδία των Τεμπών

Μαρινάκης: «Βαπτίζει» πολιτική εργαλειοποίηση τα ερωτήματα για την τραγωδία των Τεμπών

Την έννοια της πολιτικής εργαλειοποίησης ανασύρει σε κάθε περίσταση η κυβέρνηση, όταν τίθενται ερωτήματα, που ταλανίζουν την κοινωνία και τους συγγενείς των θυμάτων για την τραγωδία των Τεμπών. Με αυτή τη μεθοδολογία, το Μαξίμου θέλει να πετάξει τις πολιτικές ευθύνες από πάνω του, και να αποπροσανατολίσει την δημόσια συζήτηση.

Τη στιγμή που η κοινωνία ζητάει απαντήσεις για τη διαδικασία του μπαζώματος αλλά και την αλλοίωση των συνομιλιών, μεταξύ του σταθμάρχη και των μηχανοδηγών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ανέφερε ότι «αρμόδιοι είναι εισαγγελείς και οι δικαστικές αρχές που εξετάζουν κάθε πτυχή της υπόθεσης. Το γεγονός ότι κάποιοι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τον πόνο των συγγενών, για να κάνουν πολιτική, δεν σημαίνει ότι εμείς στρεφόμαστε κατά των συγγενών. Έχουν δικαίωμα και στην οργή και στην αγανάκτηση»

Αμηχανία για τις δηλώσεις της ευρωπαίας εισαγγελέα για τα περί διαφθοράς στην Ελλάδα

Μάλιστα, στην επισήμανση ότι τα ζητήματα αυτά δεν τίθενται μόνο από τα εγχώρια κόμματα, αλλά και στην Ευρώπη, όπως έκανε και η ευρωπαία εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι, που ανέφερε «Πόσες τραγωδίες σαν τα Τέμπη χρειάζονται για να καταλάβουμε ότι η διαφθορά σκοτώνει;», ο Παύλος Μαρινάκης βρέθηκε σε αμηχανία.

Συγκεκριμένα, είπε ότι «το τι κάνει ο καθένας είναι δικαίωμά του να το κάνει. Συμφωνούμε ότι διαφθορά είναι κάτι κακό και τιμωρείται ποινικά σε κάθε έκφανση. Δεν περιμέναμε κάποιος να μας το πει αυτό το πράγμα». Η κυβέρνηση έχει βήματα σε αυτή την κατεύθυνση συμπλήρωσε.

Τέλος, σε πανικό βρίσκεται το Μαξίμου σχετικά και με την εκλογική συρρίκνωση του κυβερνώντος κόμματος, επαναφέροντας την πολυφορεμένη «θεωρία των δύο άκρων». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξίσωσε τον Κασσελάκη με τον Βελόπουλο, λέγοντας ότι έχουν δύο κοινά. «Το ένα είναι η διάδοση θεωριών συνωμοσίας. Το δεύτερο κοινό τους είναι οι ανέξοδες υποσχέσεις σε επίπεδο οικονομίας».

Διαβάστε επίσης

Βουλή: Ακροδεξιά «μαχαιρώματα» Γεωργιάδη – Βελόπουλου: «Παρακαλούσες τον Σαμαρά και σε ‘έκοψε’» – «Είσαι ο μεγαλύτερος γλείφτης»

Πολάκης για Άδωνη: «Έχει κόψει αλυσίδα ο αδιευκρίνιστος λαδέμπορας και θαυμαστής του Παττάκου» (Videos)

Αποκλειστικό: Η Μενδώνη ήξερε αλλά αδιαφόρησε για τις κλεμμένες αρχαιότητες του οίκου Christie’s

Τέμπη: Εκατοντάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ έξω από το Ευρωκοινοβούλιο – «57 ψυχές ζητούν δικαίωση» (Video)

Τσίπρας στους Δελφούς: Ο Μητσοτάκης τρέχει μόνος του και κινδυνεύει να βγει δεύτερος (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter