Μάριο Χεζόνια: Οι Ισπανοί αποκαλύπτουν τι έγινε με τον Παναθηναϊκό – Πώς εξελίσσεται το σίριαλ

Μάριο Χεζόνια: Οι Ισπανοί αποκαλύπτουν τι έγινε με τον Παναθηναϊκό – Πώς εξελίσσεται το σίριαλ

Ο Μάριο Χεζόνια αποτελεί το πρόσωπο των ημερών στην Euroleague. Τα τελευταία 24ωρα εμφανιζόταν να είναι κοντά στη μετακίνηση από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Μπαρτσελόνα, προτού βγουν δημοσιεύματα από την Ισπανία τα οποία ανέφεραν ότι οι Καταλανοί απέσυραν την «χρυσή» προσφορά που κατέθεσαν στον Κροάτη φόργουορντ λόγω των δηλώσεών του, παρά το γεγονός πως υπήρχε προσύμφωνο.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, πληροφορίες πάλι από τα ισπανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο 28χρονος φόργουορντ βρίσκεται ξανά σε επικοινωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την ανανέωση του συμβολαίου του. Όπως γίνεται αντιληπτό, το «σίριαλ Χεζόνια» καλά κρατεί, με τη Marca να προχωρά σε νέο δημοσίευμα, καταγράφοντας το τι συμβαίνει με τον Κροάτη φόργουορντ.

Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του Μάριο Χεζόνια «έπαιζε» πάντα και για τον Παναθηναϊκό, λόγω των δεσμών του Κροάτη φόργουορντ με τους οπαδούς των «πρασίνων». Ωστόσο, σύμφωνα με τη Marca, οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν βρίσκονται πλέον στην κούρσα της διεκδίκησής του, «έχοντας αποσύρει την προσφορά τουw μετά την κατάκτηση της Euroleague». 

Οι Ισπανοί σημειώνουν ότι η περίπτωση Χεζόνια έχει κινήσει το ενδιαφέρον της Παρτίζαν, η οποία θέλει να ενισχυθεί μετά και την αποχώρηση του Κέβιν Πάντερ (πηγαίνει στην Μπαρτσελόνα). Παράλληλα, ο Κροάτης «ψάχνεται» και προς την άλλη μεριά του Ατλαντικού, αναμένοντας στο ακουστικό του μήπως του γίνει πρόταση ώστε να επιστρέψει στη λίγκα όπου αγωνίστηκε από το 2015 έως το 2020.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Σλούκας: Το πρώτο μήνυμα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter