Μάριος Ηλιόπουλος: Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ – Η ναυτιλία και η αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό (Videos)

Μάριος Ηλιόπουλος: Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ – Η ναυτιλία και η αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό (Videos)

Ο Μάριος Ηλιόπουλος θα αναλάβει τα ηνία στην ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως γνωστοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο Δημήτρης Μελισσανίδης μέσω σχετικής ανακοίνωσης.

«Παραδίδω τα ηνία στον εφοπλιστή κ. Μάριο Ηλιόπουλο», σημείωσε στη δήλωσή του, με τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να παρουσιάζεται στις 16:00 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Διαβάστε επίσης: Δήλωση βόμβα Μελισσανίδη: «Έφτασε η ώρα να αποχωρήσω από την ΑΕΚ»

Ο 54χρονος εφοπλιστής είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ναυτιλιακών υπηρεσιών «SeaJets», που δραστηριοποιείται στον τομέα των ταχύπλοων σκαφών, συνδέοντας τα νησιά του Αιγαίου.

Η Seajets διαχειρίζεται το μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων παγκοσμίως, ενώ ο κ. Ηλιόπουλος δραστηριοποιείται επίσης και στα ποντοπόρα πλοία με διαφορετικές ναυτιλιακές εταιρείες.

Μέσω της SeaJets, ο Μάριος Ηλιόπουλος είχε αποτελέσει χορηγός στο αγωνιστικό αυτοκίνητο του Αλεξέι Λούκιανουκ, αλλά και στις ομάδες του Πανναξιακού, Φοίνικα Σύρου στο βόλεϊ, της Κύμης στο μπάσκετ, αλλά και σε αγώνες όπως τα Mykonos Run, Folegandros Sunset trail, Serifos Sunset Race και Cyclades Regatta.

Την περασμένη δεκαετία, ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ είχε σημαντική κοινωνική δράση, μέσω φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών σε πυρόπληκτες περιοχές, όπως το Μάτι, αλλά και τις διαδικασίες μεταφοράς ασθενών των Κυκλάδων σε νοσοκομεία της Αττικής με ασθενοφόρο.  Στη Σαντορίνη συνέβαλε στην αποκομιδή σκουπιδιών στους δρόμους του νησιού το 2018.

Ιδιαίτερο ρόλο διαδραματίζει η αγάπη του 54χρονου Μάριου Ηλιόπουλου για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Από τα νεανικά του χρόνια έχει συμμετάσχει και διακριθεί σε ράλι, μεταξύ αυτών και στο Ράλι Ακρόπολις, αλλά και σε αναβάσεις.

Οι διακρίσεις του

  • Πρωταθλητής circuit 1995, 1996.
  • Πρωταθλητής Αναβάσεων Group N 1995, 1997.
  • Πρωταθλητής Αναβάσεων Group A 2008.
  • Πρωταθλητής Αναβάσεων Group E 2009 + 2015.
  • Πρωταθλητής Αναβάσεων Formula Saloon 2016-17-18-19-20-21

 

Διαβάστε επίσης:

Σύμη: Τι έδειξε η νεκροψία στη σορό του Μάικλ Μόσλεϊ – Το σενάριο που αποκλείστηκε (Video)

Ισχυρός καύσωνας προ των πυλών: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Ποιες περιοχές θα «ψηθούν» με 42άρια

Ευρωεκλογές 2024: Αυτά είναι τα «γαλάζια» ονόματα που έμειναν εκτός Ευρωβουλής

Ο Μητσοτάκης έπαθε πανωλεθρία αλλά οι άλλοι δεν νίκησαν

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter