Μάριος Κάτσης για Abacus Research: «Γίνεται όλο κ’ καλύτερο» – Ερωτήματα μετά την ανακοίνωση της

Μάριος Κάτσης για Abacus Research: «Γίνεται όλο κ’ καλύτερο» – Ερωτήματα μετά την ανακοίνωση της

O  τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., Μάριος Κάτσης, σχολίασε την ανακοίνωση της δημοσκοπικής εταιρίας Abacus Research που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, αναφορικά με τα ευρήματα της αλλά την στατιστική μέθοδο που ακολούθησε.

Στο απόηχο της δημοσκοπικής έρευνας για λογαριασμό του Alpha, από την εταιρία Abacus, και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα ευρήματα της αλλά η επαγωγική μέθοδός της, η εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προσπαθεί να απαντήσει στο τσουνάμι κριτικής που δέχθηκε , ενώ απάντησε και στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης σχετικά τον βαθμό αξιοπιστίας της έρευνας.

Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωσή της η Abacus μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είναι μέλος του ΣΕΔΕΑ και τηρεί τους κανόνες από το 2004.

Όπως σχολιάζει ο τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., Μάριος Κάτσης «Γίνεται όλο κ’ καλύτερο: Η εταιρία Abacus απάντησε ότι είναι μέλος του ΣΕΔΕΑ και τηρεί τους κανόνες από το 2004! Μόνο που σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΜΗ η εταιρία συστήθηκε το 2008! Αξιόπιστη σε όλα!».

 

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

26/11/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter