Μάριος Κάτσης για το σποτ Γιόγακα: «Προσβάλλει τη ελληνική εθνική μειονότητα»

Μάριος Κάτσης για το σποτ Γιόγακα: «Προσβάλλει τη ελληνική εθνική μειονότητα»

«Πού είναι η επενδυτική_βαθμίδα που μας έταξες Κυριάκο;», αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης, με αφορμή την προβολή τηλεοπτικού σποτ του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Γιόγιακα στο τηλεοπτικό σταθμό Saranda Tv των Αγίων Σαράντα και την απόσυρσή του.

«Προεκλογική εκστρατεία στα αλβανικά σε ξένο μέσο για τον βουλευτή της ΝΔ κ. Γιόγιακα. Προσβάλλει τη ελληνική εθνική μειονότητα! Μετά το σόου Μητσοτάκη με τον Ε. Ράμα και το φιάσκο με τον Μπελέρη στη φυλακή έχουμε και προεκλογικά σποτ. Ξεφτίλα!» τονίζει συγκεκριμένα ο κ. Κάτσης σε ανάρτησή του στο Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψε και το documentonews.gr στον λογαριασμό του αλβανικού μέσου Saranda Tv στο Facebook αναρτήθηκε προεκλογικό σποτ του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Γιόγιακα στα αλβανικά. Στο σποτ αυτό γινόταν λόγος για το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει ο Β. Γιόγιακας για τα προβλήματα των Αλβανών πολιτών. Το σποτ, τελικά, «κατέβηκε» από το Facebook μετά την επικοινωνία του documentonews.gr με το συγκεκριμένο Μέσο.

Διαβάστε επίσης:

Το σποτ υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στα αλβανικά και η ύποπτη εξαφάνισή του (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter