Μάριος Παπαγεωργίου: Νέα έρευνα από τις δικαστικές αρχές για εμπλοκή 9 ακόμα ατόμων

Μάριος Παπαγεωργίου: Νέα έρευνα από τις δικαστικές αρχές για εμπλοκή 9 ακόμα ατόμων

Νέα έρευνα για εμπλοκή ακόμα εννέα ατόμων στην υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012, ξεκίνησε από τις δικαστικές αρχές

Στο πλαίσιο της έρευνας κατέθεσε η μητέρα του 26χρονου, η σορός του οποίου ακόμα αγνοείται.

«Ευχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη που ενήργησε τόσο τάχιστα για να λάμψει η αλήθεια πολύ γρήγορα» ανέφερε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της.

Ο Νίκος Ρουσόπουλος  συνήγορος της οικογένειας του 26χρονου Μάριου , επισήμανε ότι ζητήθηκαν κάποια συμπληρωματικά στοιχεία, ανάμεσά τους και η έρευνα του Καναδού ερευνητή για την τύχη του Μάριου. «Θεωρούμε ότι τα στοιχεία θα οδηγήσουν στη λύση της υπόθεσης. Σίγουρα όταν έχεις εννέα κατηγορούμενους κάποιος θα μιλήσει» σημείωσε ο δικηγόρος.

Η μητέρα του Μάριου είχε υποβάλλει αίτημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στο τέλος Σεπτεμβρίου για να «ξεπαγώσει» η ανάκριση για τους εννέα νέους κατηγορούμενους της υπόθεσης.

Ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης, ο οποίος ενώ είχε διαπράξει την απαγωγή προσέγγισε τη μητέρα του Μάριου προσποιούμενος τον διαμεσολαβητή, έχει καταδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό σε ισόβια κάθειρξη.

Ωστόσο ο φάκελος έμεινε ανοικτός μετά την απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών στα εννέα νέα πρόσωπα, για τα οποία προέκυψαν κατά την ακροαματική διαδικασία ενδείξεις ότι συμμετείχαν στη δολοφονία του 26χρονου.

Αναλυτικά, τα εννέα αυτά πρόσωπα διώκονται κατά περίπτωση για συνέργεια στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία του θύματος. Ανάμεσά τους είναι οι γιοι του «εγκεφάλου» της υπόθεσης, αλλά και η σύζυγός του, η οποία πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 18 χρόνια για συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και αρπαγή του θύματος. Πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία.

Η έκθεση του Καναδού ερευνητή, σύμφωνα με πληροφορίες καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο 26χρονος έπεσε θύμα αρπαγής και στη συνέχεια δολοφονήθηκε και το πτώμα του μεταφέρθηκε στα Γεράνεια Όρη όπου οι δράστες εξαφάνισαν κάθε ίχνος του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter