Μαρκ Μπάρτρα: «Έσταζε αίμα από το χέρι μου, με κρατούσαν ξύπνιο με χαστούκια και νερό»

Μαρκ Μπάρτρα: «Έσταζε αίμα από το χέρι μου, με κρατούσαν ξύπνιο με χαστούκια και νερό»

Ο Μαρκ Μπάρτρα, ήταν ο μοναδικός σοβαρά τραυματίας, στην βομβιστική επίθεση στο λεωφορείο της Ντόρτμουντ. Σχεδόν ενάμισι μήνα μετά, ο Ισπανός παρουσιάζει με καταπληκτική ακρίβεια αυτό που πραγματικά συνέβη στις 11 Απριλίου πριν από τον αγώνα του Champions League εναντίον Μονακό.

«Υπήρχε ένα δυνατό κτύπημα. Ένιωσα σαν ένα καυτό κύμα και ένα μεγάλο πόνο στο χέρι. Τα αυτιά μου βουίζαν. Αρχισα να φωνάζω και παράλληλα άκουγα τις κραυγές των νεαρών παικτών. Φώναζαν, «Μαρκ στο πάτωμα». Σχεδόν είχα παραλύσει, έσταζε αίμα από το χέρι μου», είπε ο Ισπανός αμυντικός μιλώντας στην Sport Bild. «Μύριζε μπαρούτι, Σκεφτόμουν μονάχα την κόρη μου. Ο πόνος στο χέρι μου ήταν φοβερός, δεν μπορώ να τον περιγράψω με λέξεις. Στη συνέχεια, ο φυσιοθεραπευτής μας που ήταν εκεί μου έδωσε επανειλημμένα χαστούκια και μου φώναζε συνεχώς ότι δεν πρέπει να κοιμηθώ. Γι αυτό το σκοπό μου έριχνε νερό στο πρόσωπο. Πέρασαν δέκα λεπτά, αλλά εγώ νόμιζα ότι ήταν ώρες. Ο μεγάλος φόβος ήταν ότι δεν ξέραμε αν είμαστε ασφαλείς ή αν θα υπάρξουν περαιτέρω επιθέσεις. Αυτή η αβεβαιότητα ήταν σχεδόν το χειρότερο», δήλωσε ο Μπάρτρα, που επέστρεψε στο τέλος της σεζόν.

Δέκα ημέρες μετά την επίθεση στο λεωφορείο της ομάδας, οι γερμανικές αρχές προχώρησαν στην σύλληψη ενός νεαρού άνδρα 28 ετών με γερμανο-ρωσική υπηκοότητα, του Σεργκέι Β. στο Τουμπίγκεν, μια πόλη 40 χιλιόμετρα από τη Στουτγάρδη, που θεωρήθηκε ύποπτος για την επίθεση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter