Μαρκογιαννάκης: Η γυναίκα μου δεν έχει offshore – Το «κόψιμό» μου από το ψηφοδέλτιο εξυπηρετεί την παλινόρθωση της οικογένειας στα Χανιά

Μαρκογιαννάκης: Η γυναίκα μου δεν έχει offshore – Το «κόψιμό» μου από το ψηφοδέλτιο εξυπηρετεί την παλινόρθωση της οικογένειας στα Χανιά

«Εγώ πολιτικά δεν έχω κλείσει» διεμήνυσε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος κατηγόρησε προσωπικά για αχαριστία την Ντόρα Μπακογιάννη, εκτίμησε πως το «κόψιμό» του από το ψηφοδέλτιο εξυπηρετεί την «παλινόρθωση της οικογένειας στα Χανιά» και αποκάλεσε «φερετζέ» την επικαλούμενη ανανέωση.

«Η Νέα Δημοκρατία στα Χανιά διχάζεται βαθιά και είμαι ο μόνος που μπορώ να λειτουργήσω ως συνδετικός κρίκος με την κοινωνία» τόνισε μιλώντας στον SUPER FM 89,6 ο πρώην υπουργός που υπενθύμισε πως δεν είναι «πορφυρογέννητος» πως δεν κληρονόμησε φίλους από τον πατέρα του και πως… η γυναίκα του, δεν έχει offshore.

Παράλληλα εκτίμησε πως το κόψιμό του από το ψηφοδέλτιο είναι οριστικό: «Το ψηφοδέλτιο έχει κλείσει (…) Εγώ πολιτικά δεν ‘έχω κλείσει. Θέλω η κοινωνία να ξέρει πως λειτούργησα εγώ, πώς λειτούργησαν οι άλλοι και γι’ αυτό θα μιλώ μέχρι την τελευταία στιγμή» τόνισε, προαναγγέλλοντας περιοδεία σε Παλαιόχωρα και Κίσαμο: «Ναι πολιτικά δεν έχω τελειώσει. Δεν θα επιτρέψω τον βιασμό της βούλησης του κόσμου των Χανίων. Θα δώσω διέξοδο σε αυτούς που θέλουν να με στηρίξουν» είπε.

Όσο για τα σχέδια του, τόνισε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να προσχωρήσω σε άλλο κόμμα. Υπάρχουν πολλές διέξοδοι. Αν κατέβεις ανεξάρτητος συνεργαζόμενος με ένα μικρό κόμμα το οποίο όμως θα μπαίνει στη Βουλή. Πού το κακό; Προφανώς το σκέφτομαι».

«Ο καθένας πουλάει αυτό που έχει»

Σε ερώτηση μήπως τα λέει αυτά για να εκβιάσει την ηγεσία, απάντηση: «Εάν αυτό το ενδεχόμενο τους τρομάζει, ας το ξανασκεφτούν… Αν τους αφήνει αδιάφορους ας συνεχίσουν την ίδια τακτική. Ο καθένας πουλάει αυτό που έχει. Εγώ πουλάω τη συμπάθεια της κοινωνίας, η οποία είναι εξοργισμένοι από την στάση κάποιων. Και να εύχονται να είμαι υποψήφιος είτε μ’ αυτούς είτε με άλλο κόμμα, γιατί αλλιώς αν μείνουν αμολητοί, χωρίς καθοδήγηση, δεν ξέρω τι θα προκύψει αυτή η οργή δεν ξέρω που θα διοχετευτεί».

«Φερετζές η ανανέωση» για να γλιτώσουν από τον Μαρκογιαννάκη

«Τι επιδιώκεται με αυτό το σκηνικό; Να διοχετευτούν όλοι οι σταυροί στην Ντόρα Μπακογιάννη για έχουμε στις μεθεπόμενες εκλογές, υποψήφιο τρίτης γενιάς» τόνισε ο πρώην Υπουργός και κάλεσε την οικογένεια να αφήσουν το της ανανέωσης και να μιλήσουν να εξηγήσουν. Οι κοινωνίες κάνουν την ανανέωση. Η ανανέωση από εργαλείο πολιτικής ανάπτυξης έχει γίνει όργανο καρατόμησης των μη αρεστών.

Συνέδεσε δε ευθέως την απόφαση της Μπακογιάννη να κατέβει στα Χανιά με το κόψιμό του, σχολιάζοντας ότι αποσκοπεί στην «παλινόρθωση της οικογένειας στα Χανιά». «Η συμπεριφορά της Μπακογιάννη είναι ο ορισμός της αχαριστίας, εγώ έπεσα μαζί της στο γκρεμό, ήμασταν σαν αδέρφια» αφήνοντας πάντως μια «χαραμάδα», συμπληρώνοντας πως… «και τα αδέλφια καμιά φορά παρεξηγιούνται».

Για τους υποψηφίους της ΝΔ στα Χανιά: «Κάποιοι λένε πως αν είναι ο Μαρκογιανάκης εγώ δεν μπαίνω. Πού ήταν αυτοί όλοι στις προηγούμενες εκλογές; Αγωνιστές άνθρωποι δέχτηκαν να μπουν ξέροντας πως δεν έχουν καμία ελπίδα. Γιατί δεν μπήκαν αυτοί, να ψηθούν, να τους γνωρίσει ο κόσμος;»

Όσο για τις αιχμές που άφησε για τις γυναίκες πολιτικών που έχουν πιαστεί με offshore, τόνισε: «Δεν νομίζω πως είναι εκβιαστικό να λες ότι προσπαθούσα να δω τον πρόεδρο της ΝΔ για δύο χρόνια, δεν πρέπει να ξέρει ο κόσμος; Να λες θα σε κόψω για να κάνω ανανέωση αλλά θα σε βάλω σε μια καλή θέση. Δηλαδή η ανανέωση δεν πιάνει εκεί; Στις ΔΕΚΟ ή σε μια ανεξάρτητη Αρχή που διαμορφώνεις πολιτική που διοικείς χιλιάδες ανθρώπους, για εκεί είμαι καλός, δεν πιάνει η ανανέωση;»

Να επανέλθει η πολιτική ομαλότητα στη Νέα Δημοκρατία στα Χανιά.

«Δεν μ’ ενδιαφέρει να με βάλει στο ψηφοδέλτιο, μ’ ενδιαφέρει οι Χανιώτες να ενημερωθούν» τόνισε, προβλέποντας πως «τα Χανιά θα έχουν ένα ποσοστό που θα είναι ντροπή για τη Νέα Δημοκρατία και θα με στεναχωρήσει πολύ όποιος κι αν είναι ο αρχηγός της να συμβεί αυτό για τη Νέα Δημοκρατία»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter