Μαρκογιαννάκης: Η ΝΔ στα Χανιά είμαι εγώ – Θα καιροφυλαχτώ όσο κι αν με θέλουν στο περιθώριο

Μαρκογιαννάκης: Η ΝΔ στα Χανιά είμαι εγώ – Θα καιροφυλαχτώ όσο κι αν με θέλουν στο περιθώριο

«Η ΝΔ στα Χανιά είμαι εγώ, μακάρι να έρθει ο νους στην κεφαλή τους», με αυτά  τα λόγια ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, απευθύνθηκε στο κοινό σε εκδήλωση στην Παλαιόχωρα Χανίων. 

«Θα περιμένω μέχρι τέλους μήπως έρθει ο νους στην κεφαλή τους» είπε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες προκειμένου να αποφευχθεί η διαφαινόμενη ρήξη, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για την αντιμετώπιση που ο ίδιος έχει από την πλευρά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Θα καιροφυλαχτώ, όσο κι αν η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας με θέλει στο περιθώριο. Η κοινωνία δε με βάζει», είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του, υπογραμμίζοντας πως «η Νέα Δημοκρατία στα Χανιά είμαι εγώ και όλοι εσείς που με εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια».

Ο κ. Μαρκογιαννάκης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέλθει στις επόμενες εκλογές ως Ανεξάρτητος Βουλευτής.

«Εάν υπάρξει ένα μικρό κόμμα, που να έχει εξασφαλισμένη την είσοδο του στη βουλή, υπάρχει ενδεχόμενο να είμαι υποψήφιος. Ως Ανεξάρτητος βουλευτής – συνεργαζόμενος – και αφού ο εκλογικός νόμος μου δώσει 100% πιθανότητα εκλογής, θα έρθω και θα σας το ανακοινώσω. Υπερήφανα αλλά όχι επιπόλαια θα πορευτούμε μαζί».

Πηγή: eparxies.gr 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter