Markopoulo Park: Έξι δυνατές κούρσες που υπόσχονται συναρπαστικό θέαμα

Markopoulo Park: Έξι δυνατές κούρσες που υπόσχονται συναρπαστικό θέαμα

· Στις 18:00 ξεκινά το πρόγραμμα της Κυριακής με ενισχυμένο το παιχνίδι του Γκανιάν

Και αυτή την Κυριακή όσοι επισκεφθούν το Markopoulo Park αναμένεται να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες. Θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ιπποδρομίες στην sprint απόσταση των 1.100 μέτρων και στις απαιτητικές αποστάσεις των 1.575 και 1.800 μέτρων.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 18:00 και περιλαμβάνει έξι δυνατές κούρσες, που υπόσχονται συναρπαστικό θέαμα. Ξεχωρίζει η τρίτη ιπποδρομία, το Τρόπαιο Επτανήσων, με εφτά καθαρόαιμες φοράδες να διεκδικούν την νίκη στα 1.100 μέτρα.

Η πέμπτη ιπποδρομία είναι η πολυπληθέστερη της ημέρας, με εννέα ίππους που υπόσχονται έναν εντυπωσιακό τερματισμό. Οι ιπποδρομίες μεταδίδονται από το Kontra Channel και το High TV.

Το παιχνίδι του Γκανιάν με εγγυημένο ποσό 2.000 ευρώ

Μεγάλο είναι και το στοιχηματικό ενδιαφέρον για την ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Κυριακής 16 Ιουνίου.

Τα κέρδη έχουν αυξηθεί μετά την πριμοδότηση του Γκανιάν, σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες, με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ. Άλλωστε πρόκειται για το πιο απλό και ιδιαίτερα δημοφιλές παιχνίδι, αφού ο παίκτης χρειάζεται να βρει μόνο τον νικητή.

Στο Γκανιάν έχει καθιερωθεί και Payout 90% για όλες τις ιπποδρομίες στον Ελληνικό κουμπαρά.

Διασκέδαση για όλη την οικογένεια με πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά

Το Markopoulo Park και αυτή την Κυριακή αποτελεί ιδανικό προορισμό διασκέδασης για όλη την οικογένεια.

Πολλές είναι οι εκπλήξεις που περιμένουν τα παιδιά. Σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ιππασία με πόνυ και να φωτογραφηθούν με τα εξωτικά alpaca. Στο Family Club, στον πρώτο όροφο, λειτουργεί χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς φίλους, για να ζωγραφίσουν τους αγαπημένους τους ήρωες και να κάνουν face painting.

Το ανακαινισμένο εστιατόριο του πέμπτου ορόφου ανοίγει στις 17:00 και προσφέρει νέο a la carte menu με προνομιακές τιμές, καθώς και παιδικό menu.

Η μετακίνηση στο Markopoulo Park είναι δωρεάν από και προς το σταθμό μετρό Κορωπίου και από την Πλατεία Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter