Μαρκόπουλος για υπόθεση Λιγνάδη: «Προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα θέμα εκ του μη όντως» (Video)

Μαρκόπουλος για υπόθεση Λιγνάδη: «Προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα θέμα εκ του μη όντως» (Video)

Παρά τον σάλο που έχει προκληθεί σε όλα τα επίπεδα από την υπόθεση Λιγνάδη που οδήγησε την Εισαγγελία να χτυπήσει την πόρτα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για να λάβει γνώση για τις καταγγελίες που έχουν προκαλέσει «σεισμό», στη Νέα Δημοκρατία σφυρίζουν αδιάφορα και επιχειρούν να υποβαθμίσουν το ζήτημα.

Η υπόθεση Λιγνάδη που έχει προκαλέσει «τσουνάμι» αντιδράσεων είναι ένα… ήσσονος σημασίας θέμα για το οποίο για ακόμα μία φορά ευθύνεται ο… ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Μαρκόπουλο, βουλευτή της ΝΔ.

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Kontra, όπου βρισκόταν και ο δημοσιογράφος του Documento, Δημήτρης Χατζηνικόλας, ο βουλευτής της ΝΔ δεν μπορούσε να κρύψει την ενόχλησή του και με ανάλογο ύφος είπε: «Αυτά που έκανε ο Λιγνάδης πού βαραίνουν τη ΝΔ» με τον Δ. Χατζηνικόλα να του απαντά: «Η πολιτική προϊσταμένη του υπουργείου Πολιτισμού κάλυπτε τον κύριο Λιγνάδη επί πέντε ημέρες λέγοντας πως δε συνέβη τίποτα. Εσείς δε βρίσκεται κάποιο πρόβλημα σε αυτό;»

Η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ; «Προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα θέμα εκ του μη όντως»(!) είπε αφήνοντας τους πάντες άφωνους και προσθέτει: «όχι εσείς, η αντιπολίτευση. Καταλαβαίνουμε ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί σώνει και ντε να κερδίσει μια παραίτηση. ‘Νταξ΄ τώρα, παλιοί είμαστε κι εμείς».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter