Μαρουσάκης για κακοκαιρία Daniel: Προσοχή τις επόμενες ώρες στην Αττική – Προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες

Μαρουσάκης για κακοκαιρία Daniel: Προσοχή τις επόμενες ώρες στην Αττική – Προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες

Για ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες και στην Αττική, ίδιας έντασης με την Τετάρτη κάνει λόγο ο Κλέαρχος Μαρουσάκης για την κακοκαιρία Daniel. Μάλιστα μίλησε για «ασύλληπτες ποσότητες νερού που συνήθως πέφτουν σε ωκεανούς».

Όπως εξήγησε ο μετεωρολόγος του OPEN, το βαρομετρικό χαμηλό «έχει μπει μέσα στο Ιόνιο, στροβιλίζεται γύρω από τον εαυτό του και δίνει και συνεχώς “γεννάει” καταιγίδες στα ανατολικά της Πελοποννήσου και χτυπούσαν όλο το βράδυ με ιδιαίτερη σφοδρότητα την περιοχή της Αττικής».

«Αυτές οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες θα επηρεάσουν τον νομό Αττικής» ανέφερε και συνέχισε «Ας το έχει αυτό υπόψιν του ο κόσμος που αναμένεται να κινηθεί. Τις αμέσως επόμενες ώρες μπορεί να ζήσουμε κάποιες καταστάσεις όπως χθες το απόγευμα και το βράδυ, να έχουν δηλαδή μια αντίστοιχη ένταση αυτά τα φαινόμενα.» Σύμφωνα με τον ίδιο, στη συνέχεια, «αυτά τα φαινόμενα θα ταξιδέψουν προς την περιοχή της Βοιωτίας, της βόρειας Εύβοιας, θα επηρεαστεί και πάλι ο Βόλος και γενικότερα η περιοχή της Θεσσαλίας».

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης υπογράμμισε πως «ο πιο επικίνδυνος μήνας θεωρείται ο Νοέμβριος, όμως φέτος μας ήρθε πάρα πολύ νωρίς, με το που μπήκαμε στον Σεπτέμβριο. Δύσκολη λοιπόν η όλη κατάσταση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter