Με αντιδράσεις η περιοδεία Μητσοτάκη στο Μαρούσι – Πήραν «σηκωτή» γυναίκα που τον αποδοκίμασε (Video)

Με αντιδράσεις η περιοδεία Μητσοτάκη στο Μαρούσι – Πήραν «σηκωτή» γυναίκα που τον αποδοκίμασε (Video)

Με συνθήματα και αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν πολίτες του Αμαρουσίου τον πρωθυπουργό στο πλαίσιο της περιοδείας του,  η οποία είναι και η πρώτη του μετά την τραγωδία στα Τέμπη και έγινε παρουσία ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και ασφαλιτών.

Μπορεί οι τοπικές οργανώσεις του κυβερνητικού κόμματος να είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν μερικές δεκάδες ατόμων για το σχετικό σόου, αλλά την ίδια ώρα συγκεντρωμένοι με πανό και συνθήματα, στον σταθμό του ΗΣΑΠ της πόλης, κατήγγειλαν τις κυβερνητικές ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια γυναίκα που άρχιζε να φωνάζει “Μητσοτάκη κάθαρμα”, μέσα στο πλήθος των συγκεντρωμένων, απομακρύνθηκε βίαια από τη συνοδεία του πρωθυπουργού και στη συνέχεια αφού την έβαλαν στο περιπολικό την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr.

Στην περιοδεία ήταν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, και οι υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ: Άδωνις Γεωργιάδης, Κωστής Χατζηδάκης, Θοδωρής Ρουσόπουλος, Νίκος Χαρδαλιάς, Δημήτρης Καιρίδης. Μαζί ήταν και ο γραμματάς της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter