Μαρούσι: Έπεσε στο σιντριβάνι την ώρα της ομιλίας Μητσοτάκη (Video)

Μαρούσι: Έπεσε στο σιντριβάνι την ώρα της ομιλίας Μητσοτάκη (Video)

Επεισοδιακή ήταν από διάφορες πλευρές η περιοδεία του Κ. Μητσοτάκη το Σάββατο στο Μαρούσι καθώς κατά τη διάρκειά της συνέβησαν διάφορα ευτράπελα αλλά και και προκλητικά σκηνικά.

Πέρα από το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός έγινε δεκτός στην περιοχή με συνθήματα και αποδοκιμασίες κατά της κυβέρνησης και των ευθυνών της για το έγκλημα στα Τέμπη, η επιστράτευση ενός μεγάλου όγκου και ποικιλίας αστυνομικών δυνάμεων – ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ασφαλίτες κ.α.- δεν πέρασε απαρατήρητη από τους κατοίκους του Αμαρουσίου.

Ο κόσμος που τελικά ανταποκρίθηκε στην πανκινητοποίηση του κυβερνώντος κόμματος ήταν λίγος αλλά κάποιοι κατάφεραν να στριμωχτούν ενώ δεν έλειψε και το απρόοπτο κάποιος πολίτες να πέσει μέσα στο σιντριβάνι που ήταν στην πλατεία που έκανε την εμφάνισή του ο Κ. Μητσοτάκης.

@diamantis09

#μαρουσι #μητσοτακης #ομιλια #πλατειαΚασταλίας

♬ πρωτότυπος ήχος – Tms Gavalas….

 

 

Σε άλλο στιγμιότυπο, μια γυναίκα που “τόλμησε” να φωνάξει το σύνθημα  “Μητσοτάκη κάθαρμα”, απομακρύνθηκε βίαια από τη συνοδεία του πρωθυπουργού και στη συνέχεια αφού την έβαλαν στο περιπολικό την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr.

Στην περιοδεία ήταν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, και οι υπουργοί και β

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter